Adskillelse førte hende til Australien

Foto: ZDF / Sascha Baumann

Før du kan elske en anden, skal du være i stand til at elske dig selv først. En erkendelse, som Schlager-stjernen Sarah Zucker nu har forstået helhjertet. Søsteren til Schlager-sangeren Ben Zucker havde et svært brud og går i øjeblikket alene igennem livet for første gang. Men det er helt okay med hende!

Hos Sarah Zucker siger navnet det hele. Den 31-årige er sød som sukker! Men nu også stærk, selvsikker og fuld af ny energi! Fordi den sidste adskillelse fra hendes ekskæreste i første omgang smed Sarah ud af kurs og ud i en slem kærlighedsnedtur. I mellemtiden er hun kommet til at værdsætte dette lave slag: “Jeg nyder bare at være alene i øjeblikket,” citerer Schlagerradio.de Sarah Zucker. Det lyder som om hun voksede fra bruddet.

Lærer sig selv at kende på ny

Og sandelig: Uden hjertesorgen ville Sarah nok aldrig have haft en af ​​de vigtigste oplevelser i sit liv. På det tidspunkt besluttede hun at tage til Australien. Ikke for at drukne sin smerte i en cocktail på stranden, men for bevidst at konfrontere hendes frygt og sorg. Af denne grund tilbragte den hun en vis tid i “Ashram”, et klostermeditationscenter, og lærte sig selv at kende og elske på en helt ny måde.

Glad for at være alene

Tiden der hjalp Sarah Zucker til at leve i sit eget hoved i stedet for andres og til at håndtere sine egne behov og følelser: “Fordi der ofte var stille, og man ikke måtte tale med nogen, kunne jeg lære at koncentrere mig om mine egne tanker og håndtere dem,” siger hun.

Ved hjælp af yoga og meditation kan hun altid bringe en smule lethed ind i sin hverdag og har lært at være glad på egen hånd. Samtidig vil hun selvfølgelig gerne have den rigtige partner ved sin side: “Jeg drømmer selvfølgelig også om at få min egen familie en dag,” siger Sarah. Men hun er villig til at vente, til tiden er inde. Hun er i øjeblikket glad for at være single.

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse