Kritiseret af hendes fans

Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Melissa Naschenweng sørgede for den bedste underholdning med sin flotte optræden i “Schlagerbooom” i Dortmund. Men Melissa kritiseret af sine fans.

Mere end fem millioner seere tunede ind på “Schlagerbooom” lørdag aften. Melissa Naschenweng var også med til start og sang sin klassiker “Dein Herz verliert”. Et vidunderligt udseende, der glædede alle selv uden de blanke pink læderbukser.

Ingen forståelse

Alle? Ikke helt. Melissa Naschenwengs fans er tilsyneladende vrede over, at hun har udskudt sin koncert i Bromberg, Østrig for Silbereisen i Dortmund. Melissa fortæller på Instagram og møder massiv kritik: “Til et par, der ikke kan forstå, hvorfor en koncert bliver udsat på grund af et tv-program !!!! (…) Hver kontrakt indeholder en tv-klausul, som betyder, at pladeselskabet – mine chefer – bestemmer, om jeg skal til showet eller ej!”

Melissa Naschenweng: “Jeg troede, I var glade”

Den 31-årige forklarer også sine følgere, at hun ikke er forpligtet til at gøre op for aftaler, hvis denne tv-klausul gælder.

MEN: Koncerten i Bromberg finder sted. ”Jeg troede, du var glad for, at det overhovedet skete. (…) Det er ærgerligt, at nogle ikke kan glæde sig over, at jeg blev inviteret til det største show i Europa, for første gang. Og det er en skam, at jeg bliver holdt ansvarlig for noget, som jeg virkelig ikke kan gøre noget for,« skriver Melissa Naschenweng i sit følelsesladede indlæg.

Den ene eller den anden fans vil helt sikkert forstå, at kontrakter med pladeselskaber har en eller to faldgruber. Men én ting er sikkert for alle tilhængere af superstjernen: Melissa svigter aldrig sine fans!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse