KLUBBB3 & voXXclub – Schlagerparty ved kolde temperature

Kilde: SilvrettaMontafon Facebook

Under mottoet Springpowder inviterede skiområdet Silvretta Montafon, påskedag til schlager fest. Klubbb3, voXXclub, Ben Zucker og DDC sørgede, trods den kolde temperatur og det dårligt vejr, for en god stemning.

Valisera Bahn bjergbanen blev i påsken til et mekka for schlager fans. 6000 fans fra Tyskland, Østrig og Schweiz fandt vej til Montafin i Vorarlberg. Efter opvarmning – og dette var bogstavlig nødvendigt – sprang de fem fyre fra DDC på scenen. De dobbelt Breakdance vindere bevidste, at de med rette har vundet deres titel og fik publikum i begejstringens stemning. De gav scenen videre til voXXclub der gav sit bedste med deres hits “I mogdi so”, “Donnawedda” og “Rock mi”. Bini Stefan, Florian, Michi og Christian opfordrede fans til at klappe og synge med, hvad de også gerne gjorde i den kulde.

Kilde: SilvrettaMontafon Facebook

Boyband rockede bjergene

Også Ben Zucker trodsede vejret og præsenterede sine hits “Na und!” og “Was für ein geile Zeit”. Stemningen var på højdepunktet, da Klubbb3 – Florian Silbereisen, Jan Smit og Christoff – kom på scenen. De begejstrede med “Du schaffst das schon”, “Das leben tanzt sirtaki” og “Paris, Paris, Paris”. Indimellem og som ekstranummer stillede alle kunstnerne og gav et schlager medley med kendte hits, som alle kender. Hverken mændene på scenen eller publikum stod stille. Der blev danset og sunget, og overalt så man kun smilende ansigter. Den gode stemning synes også at smitte af på solen, da den indimellem sendte en solstråle fra himlen.

Springpowder varslede finale for skisæsonen. Slutningen var en uge senere Seiler & Speer (“Ham kummst”) og The Monroes.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse