KLUBBB3: Vil vi nogensinde se de tre igen??

Billede: MDR/ORF/Peter Krivograd

Florian Silbereisen, Jan Smit og Christoff – dette er fyrene fra Schlager boy gruppen KLUBBB3. Florian Silbereisen annoncerede allerede et band i efteråret 2015. På det tidspunkt blev det sagt, at projektet blev oprettet på eget initiativ. Få måneder senere, den 8. januar 2016, blev debutalbummet “Vorsicht unzensiert!” Udgivet.

Projektet nåede helt uventet 4. pladsen på de tyske albumhitlister. Albummet nåede nummer 33 i Holland og nummer 6 i de flamske hitlister. En lovende start, som sikrede, at flere album fulgte i 2017 (“Jetzt erst recht!!”) Og i 2018 (“Wir werden immer mehr”). Drengene var en del af næsten alle Florian Silbereisen-festival shows, sang foran et publikum på millioner sammen med mange gæster på programmerne.

Succesen blev kronet af tre live-ture, hvor den internationale schlager-drengegruppe var involveret. Men det var alt sammen den gang.

Der har ikke været noget nyt album af de tre venner siden 2018. Tilstedeværelsen på tv er også faldet enormt for nylig. De tre mænd havde deres sidste optræden sammen på Schlagerbooom i oktober 2019.

Er bandet allerede historie?  Hvorfor trækker det succesrige schlager-projekt i øjeblikket så meget tilbage? Eller er det bare for meget for de tre drenge?

Florian Silbereisen har været kaptajn på drømmeskibet i nogen tid, Jan Smit vil moderere Eurovision Song Contest og Christoff er også en velkendt schlagerstjerne i sit belgiske hjemland. Så det giver mening, at der ganske enkelt ikke er tid til bandprojektet.

Endnu mere slående: “KLUBBB3 Hüttenparty”, der er blevet vist på MDR i flere år, blev omdøbt i år. Nu kaldes showet pludselig “Schlager-Hüttenparty”. Og også den store festivalturné, hvor KLUBBB3 var sidste del af festen, finder sted i år uden Jan og Christoff.

Der er kun tilbage at se, hvad der i sidste ende vil ske med drengene. Vi er spændte og ventende …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse