KLUBBB3: TV-Comeback!

For et par år siden var de højdepunktet i hvert stort schlager-show: KLUBBB3. Gruppen er dog blevet stille. Florian Silbereisen udelukkede for nylig en musikalsk sammenkomst med sine kolleger Jan Smit og Christoff De Bolle. Men fansen af ​​trioen kan se frem til et tv-comeback i weekenden.

Fredag ​​kl. 20:15 sender MDR programmet “Wunderbares Schlagerland”. Som annonceret af radiostationen vil Uta Bresan vise de smukkeste vinterlandskaber mellem Brocken og Øvre Lusatia.

Den drømmeagtige atmosfære afrundes med schlagermusik. Stjerner som Andrea Berg, Bernhard Brink og Oonagh vil synge foran seværdigheder og slotte – herunder Wartburg i Eisenach og Moritzburg Slot, hvor den klassiske “Drei Haselnüsse für Aschenbrödel” blev filmet.

KLUBBB3:  Bobslædetur i Oberhof

Også inkluderet er KLUBBB3. I stedet for foran et slot kan Florian, Jan og Christoff ses på verdensmesterskabs-bobslædebanen i Oberhof. Tilsyneladende viser MDR optagelserne fra 2017, da de tre schlagerstjerner med en bobslæde og Uta Bresan som styrmand kom hurtigere ned ad is-kanalen.

Så det ser ikke ud til, at KLUBBB3 vil bringe glæde med friske billeder og sange. Rigtig ærgerligt!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse