KLUBBB3 privat – Sådan lever Florian Silbereisen, Jan Smit & Christoff

I morgen fredag d. 29. jan. kl. 20.15 på MDR fejrer KLUBBB3 deres tv-comeback. I showet “Wunderbaren Schlagerland” kører schlagertrioen ned ad Oberhof i bobslæde sammen med Uta Bresan. Men desværre er optagelserne fra 2017. Så ingen nye billeder fra KLUBBB3. Deres fans venter spændt på ny musik, videoer og et livstegn fra gruppen.

Men deres fans skal være tålmodige i øjeblikket. Fordi Florian Silbereisen ser et comeback som urealistisk. Nu skal vi se på Florian Silbereisens, Jan Smits og Christoff De Bolles, hvordan bor de tre venner langt væk fra kameraerne?

Florian Silbereisen: Hus ved søen

Han er en af ​​de største schlager-entertainere, der nogensinde har eksisteret. Ja, Florian Silbereisen er og forbliver på alles læber. Kort efter adskillelse fra Helene Fischer i slutningen af ​​2018 flyttede Florian til Østrig. Der bor han i et samfund med 4000 mennesker i Tiefgraben. Han har købt et hus på et smukt stykke jord ved den vidunderligt beliggende Mondsee.

Jan Smit: Han driver en fodboldklub

Jan Smit er en superstjerne i Holland. Som barnestjerne “Jantje” udfyldte han arenaerne i sit hjemland. Selv som en voksen mand er den 35-årige en populær sanger. Hans hvilested er hans bopæl: Jan Smit føler sig hjemme i havnebyen Volendam og der bor han sammen med sin kone Liza og deres to børn. Også spændende: Jan er en brændende fodboldfan. Og denne kærlighed er så stor, at han har været i bestyrelsen for den hollandske andendivisionsklub FC Volendam siden 2013.

Christoff De Bolle: Rørende tv-øjeblik

Ligesom Jan Smit fik Christoff også sin første sceneoplevelse i en ung alder. Belgieren dukkede op på tv i en alder af 15 år. Et år senere underskrev han endda sin første pladekontrakt. Hans vigtigste støtter er hans mor Simonne og hans ven Ritchie, som sangeren foreslog et stort ægteskab på “Schlagerbooom 2018” . Ifølge den nederlandske Wikipedia-post bor Christoff i Wetteren, Belgien – en lille by i Østflandern. Måske er stedet velegnet til en kort tur – når Corona er forbi …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse