Klubbb3: Er trio allerede opløst?

Foto: MDR/Jürgens TV/Beckmann

Hvor meget belastning kan disse mænds venskab holde til? Et spørgsmål, som KLUBBB3 fans stiller. I nogen tid har de hørt dårlige nyheder fra deres yndlingsband – i stedet for gode nyheder. Nu er der igen nye rygter. Er trioen allerede opløst?

I slutningen af november meldte Florian Silbereisen, Jan Smit og Christoff De Bolle alle terminer for 2019 fra. Grunden var at Jan led af halsbetændelse. På de sociale medier lovede den dobbelt far optimisme – efter mottoet: 2020 kommer jeg igen! Men ved Open Air Show “Wenn die Musi spielt” midt i januar optrådte Flori og Christoff kun som duo – så Klubbb3 blev Klubbb2! Vært Arnulf Prasch afslørede dramatik: “For tre dage siden den store nyhed: Jan kan ikke komme. Han har ingen stemme”. Hvor syg er hollænderen?

Lidt mærkværdigt: Aktuelle billeder og videoer på instagram og mere. Viser ham grine højt under en lydprøve til Eurovision Song Contest 2020! Jan vil være vært ved tre live shows i Rotterdam. Og tage på teater tour….Har han andre planer? Er Klubbb3 kommet til en ende? Det tyder det på, da der siden 2018 ikke er kommet nogen nye albums på marked.

Endnu mere slående_ Die Klubbb3-Hüttenparty, der siden 2017 har været sendt på MDR ( med trioen som værter), blev pludselig omdøbt. 2020 hed showet kun Schlager-Hüttenparty og vært var Flori. Jan og Christoff stod ikke på gæstelisten… Også ved “Schlagerchampions” i begyndelsen af januar optrådte Bayeren alene. Og præsenterede en ny duetpartner fra – Modern Talking stjerne Thomas Anders. Allerede i marts skulle et fælles album udkomme. Er Klubbb3 virkelig fortid?

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse