KLUBBB3 begejster Europa

Kilde: “obs/Universal Music Deutschland/Selfie Jan Smit/Universal Music”

KLUBBB3 begejstrer med Schlager, Polonaise og Sirtaki i det ene land efter det andet! Jan Smit, Christoff og Florian Silbereisen har for første gang optaget en hollandsk version af deres nuværende titel “Das Leben danzt Sirtaki” som kom til at hedde “Het Leven danst Sirtaki”. Den er i dag ca. 1 år gammel.

I den sidste uge har de på været på vej i Holland og landede straks i top ti på iTunes-hitlisten i Holland – i weekenden har de endda ramt nummer 1! Florian Silbereisen kommenterer: “Der er mange hollandske hits, fra Smurfs til ‘Schatzi, schenk mir ein Foto’, som er blevet et hit i Tyskland. Nu går vi modsat! Schlager er simpelthen international! “Sirtaki sangen er også ved at udvikle sig til et afterski hit.

Ved en optræden i Holland mødtes det internationale schlager band med den hollandske premierminister Mark Rutte, der insisterede på at tage en selfie med KLUBBB3.

I andre europæiske lande sikrer KLUBBB3 sig også stor succes: I Østrig er KLUBBB3 landet i top ti på de officielle hitlister, med to album på samme tid! Deres nuværende album “Jetzt geht’s richtig los!” har erobret 2. pladsen, debutalbummet “Vorsicht unzensiert!” er på plads 9.

Også i Belgien (3) og Schweiz (3) kunne KLUBBB3 placeres i top ti på de respektive albumhitlister. I Tyskland røg cd’en straks efter udgivelsen direkte ind som nummer 1 på de officielle tyske albumhitlister.

GfK har lige netop annonceret: Det nuværende KLUBBB3 album er Tysklands bedst sælgende album i januar måned.

Kilde: Universal Music Deutschland, übermittelt durch news aktuell

Det skal du læse