Kan en baby redde deres ægteskab?

Foto: Schneider-Press/W.Breiteneicher

Et dybt kig ind i hjertet!

Stefan Mross på 46 og hans Anna-Carina på 29 har ikke set hinanden så dybt i øjnene i lang tid. I stedet er parret i alvorlige problemer. Kan én baby redde deres ægteskab nu?

Med sin Anna-Carina ville han endelig gøre alt rigtigt: Efter to mislykkede ægteskaber håbede Stefan på en lykkelig slutning. Bryllup i Florian Silbereisen-showet, bryllupsrejse i mobilhome, fælles sceneoptrædener – alt gik næsten perfekt. Men nu smuldrer hans ideelle verden. Hans kærlighed ser ikke ud til at være nok for Anna-Carina længere!

Har hun brug for en baby for sin lykke? “Vi deler virkelig meget med fansene. Men der er også ting, der bliver hos os og er meget hellige for os,« afslører Anna-Carina. Emnet om at få børn er også en del af Anna-Carina.

I øjeblikket koncentrerer hun sig om sin karriere og er lige kommet godt fra start. Men Stefan begynder allerede at sænke farten, og foretrækker at blive bag mixeren og støtte sin kone. For denne gang vil han leve op til sin rolle som far!

Hans tre andre børn bor hos deres mødre. Særligt forholdet til datteren Johanna på 20 år ser dog ud til at være gået i stykker.

Hans ældste har længe været begejstret for sin mor Stefanie Hertel nye mand: “Du er den, jeg kan regne med. Du er ligesom min far.” Et stik i hjertet til Stefan. Sammen med Anna-Carina ønsker han nu al held og lykke i verden, og måske hører vi snart babyer grine i Mross-huset.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse