Kærlighedsferie i paradis: Anna-Carina Woitschack viser sig selv i en spinkel bikini på stranden

Anna-Carina Woitschack svæver i øjeblikket i den syvende himmel. Efter at være gået fra sin mangeårige mand Stefan Mross har sangerinden fundet sin nye lykke i manager Daniel B.. De to nyder i øjeblikket deres første kærlighedsferie i Caribien med masser af sol, strand og hav: perfekt til et nyforelsket par og drømmende timer sammen. Det var i hvert fald hvad Anna-Carina og hendes nye kæreste tænkte, da de besluttede sig for deres paradisiske feriedestination. Og selvfølgelig får fans af Anna-Carina også en del af kagen. Hun delte et hot parbillede på stranden på Instagram.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af – (@anna.carina.woitschack)

“Frihed, frisk luft og kærlighed”.

“Frihed, frisk luft og kærlighed,” skriver Anna-Carina til den søde selfie, der viser hende sammen med sin nye kæreste. De to stråler overlykkeligt. Fans vil lægge mærke til én ting i dette billede: Den 30-årige kvinde er kun iført en spinkel, stropløs bikini med et farverigt blomsterprint.

Men hendes følgere er endnu mere glade for Anna-Carina og Daniels lykke. Under indlægget hobede kommentarer sig op som: “Endelig ser du lykkelig ud med din elskede Daniel“, “I er sådan et smukt par” eller “I ser begge to fantastisk lykkelige ud“.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af – (@anna.carina.woitschack)

Men det var ikke alt: Hendes fans kan se frem til flere billeder fra paradis. Nogle gange er Anna-Carina alene på stranden, andre gange hygger hun sig med Daniel. Disse billeder vil helt sikkert få alle til at drømme.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse