Kæmpe guide over Julens TV 2020

23 december

Foto: MDR/Daniela Jaentsch

Die besten Weihnachtshits aller Zeiten

mdr | Onsdag 23.12.2020 | 20:15 – 22:45

Hvad ville juleklassikeren “Drei Haselnüsse für Aschenbrödel” være uden den berømte titelsang? Eller jul uden Wham! og deres legendariske “Last Christmas” … schlager titan Bernhard Brink gik på jagt efter de bedste julesange. Se frem til at se: Matthias Reim, Ella Endlich, Boney M., Modern Talking, Juliane Werding, Frank Schöbel, Slade, Wham!, Semino Rossi, Dagmar Frederic & Peter Wieland, Roland Kaiser, Andrea Berg, Gerd Christian, Michelle, Karel Gott, Howard Carpendale, Ute Freudenberg, Rolf Zuckowski, Sarah Connor, Chris Rea, Melanie Thornton og mange flere.

Foto: HR/BR/ORF/Franz Neumayr

Zauberhafte Weihnacht im Land der “Stillen Nacht”

BR | Onsdag 23.12.2020 | 20:15 – 22:25. og igen på WDR | Torsdag 24.12.2020 | 08:55 – 11:05

Midt i de smukke bjerge i Salzburg-regionen vil Flachau være rammen om den “Magiske jul” i “Stillen Nacht” for 7. gang. David Garrett, Hansi Hinterseer, Andy Borg, Angelo Kelly & Family, Beatrice Egli, Stefan Mross & Anna-Carina Woitschack, voXXclub, Gilbert, Melissa Naschenweng og Münchener Freiheit får os i julehumør. I år handler den “magiske jul i ‘den stille nat'” om juleskikke fra hele verden. Juleprogrammet blev optaget den 29. og 30. november i Flachau nær Salzburg

24 december

Foto: MDR/ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Das Adventsfest der 100.000 Lichter

SWR | Torsdag 24.12.2020 | 08:40 – 12:00 og på BR | 24.12.2020 | 10:40 – 14:00

På tærsklen til den første advent præsenterede Florian Silbereisen det store show, der starter julesæsonen: “Das Adventsfest der 100.000 Lichter”! Showmaster tændte de første lys sammen med mange stjerner og forberedte publikum til årets mest største tid med de smukkeste advents- og julesange. Et højtideligt højdepunkt i Eurovision-showet var ankomsten af ​​fredens lys fra Fødselsgrotten i Bethlehem, som formodes at minde om den dybe betydning af julen. Florian Silbereisen havde adskillige prominente gæster som Andreas Gabalier, Andrea Berg, Ute Freudenberg, Ross Antony, Howard Carpendale, Uschi Glas, David Garrett, Feuerherz, Patricia Kelly, Joey Kelly, Angelo Kelly & Family, Andy Borg, Beatrice Egli, Ramon Roselly, das Nürnberger Christkind og mange flere

Foto: SWR/MDR/Andreas Lander

Meine Weihnacht – Meine Lieder

SWR | Torsdag 24.12.2020 | 12:00 – 13:30

Den populære sanger og moderator åbner dørene til hans Dresden Villa Maria og inviterer dig til en aften med de smukkeste julesange, hans julesange. Det handler om musik, der har ledsaget ham gennem hans liv. Der er stjerner, venner og kolleger som Helene Fischer, Ute Freudenberg, Stefanie Hertel, Dresdener Kreuzchor, Nana Mouskouri, Semino Rossi, Reinhard Mey, Oonagh og Ten Tenors. Med sine kære snakker Emmerlich om juleoplevelser i hans barndom, ungdom og hans tid i Thüringen, om jul med børn og børnebørn, fortid og nutid og om hans Dresden ved juletid. Dert er bagt, og der er Feuerzangenbowle og hjemmelavet musik.

Foto: SWR/Kimmig/Kerstin Joensson

Weihnachten mit Andy Borg

SWR | Torsdag 24.12.2020 | 15:15 – 16:45

I denne (før) jule-specialudgave af SWR-musikprogrammet byder Andy Borg velkommen til kendte stjerner og sangere fra schlager- og folkemusikscenen. De bringer alle en julesang: en gammel, traditionel – eller en amerikansk klassiker. Ind imellem bages der julekager sammen med børn, og gode minder udveksles med gæsterne. Og da værten er Andy Borg, kan du være sikker på, at der med al juleromantik altid er noget at grine over.

Foto: BR/Martina Bogdahn

Weihnachten mit Wir in Bayern

BR | Torsdag 24.12.2020 | 15:30 – 18:15

Nyd forventningen om Kristusbarnet, kom i humør til Jesus Kristus fødsel med berømte gæster til festlig musik – Sabine Sauer inviterer dig igen i år til den storslåede “Wir in Bayern” stuen. Hun får besøg fra det nye schlager-drømmepar Anna-Carina Woitschack og Stefan Mross samt fra “Dahoam is Dahoam” -seriefavoritterne Christine Reimer og Brigitte Walbrun. Andre gæster er musikerne fra “Double Drums”, Inzell harpisten og sangerinnen Marina Plereiter, programlederen og musikken Dominik Glöbl og den russiske sandmaler Irina Titova.

Foto: MDR/André Rieu Productions

André Rieu – Das große Weihnachtskonzert

RBB | Torsdag 24.12.2020 | 15:45 – 17:45

Du kan se frem til en meget personlig invitation fra valsekongen André Rieu fra hans hjem. “André Rieu – Das große Weihnachtskonzert” finder sted i hans romantiske middelalderlige slot i Maastricht. Johann Strauss Orkester, adskillige solister og kor præsenterer de smukkeste julesange i verden. De laver musik i André Rieus snedækkede, pragtfulde have og i St. Peters kirke overfor. André Rieu: “Jeg er glad for at dele mine tanker med dig om denne specielle tid i slutningen af ​​året og præsentere dig for mit helt eget udvalg af de mest vidunderlige juleklassikere fra hele verden. Lad os fejre liv, fred og musik sammen.” Foran den åbne pejs fortæller André Rieu de smukkeste julehistorier og om, hvordan han selv fejrer jul med sin familie

Vincent Gross, Ross Antony, Paul Reeves im Studiet – Foto: ZDF / Sascha Baumann

Heiligabend mit Carmen Nebel

ZDF | Torsdag 24.12.2020 | 20:15 – 22:30

Mange kan lide at fejre juleaften med familien foran en hyggelig åben ild med stemningsfuld julemusik og lækre delikatesser. Carmen Nebel inviterer alle seere til at tilbringe juleaften sammen med hende og hendes gæster. Du kan forvente Ireen Sheer, Rolando Villazón, Bernd Stelter, Kerstin Ott, Ross Antony med sin mand Paul Reeves, Alfons Schuhbeck og mange flere.

Foto: MDR/Matthias Gabriel

Weihnachten daheim

mdr | Torsdag 24.12.2020 | 19:45 – 22:40

Den 24. december inviterer Stefanie Hertel publikum til en meget speciel julefest – hun fejrer med sin familie og kære venner som Andy Borg, Patrick Lindner samt Anita og Alexandra Hofmann, en julefest hjemme i Vogtland. Datter Johanna og Papa Eberhard er der såvel som mand Lanny. Alle har deres opgaver omkring juleaften: Johanna og Eberhard forbereder den traditionelle Hertel julemiddag, en ostefondue. Lanny bager brød efter sin personlige hemmelige opskrift, og Stefanie dekorerer træet og rummet med familiens julepynt, der blev savet af hendes bedstefar. De firbenede familiemedlemmer, hundene Keri og Freddy, er selvfølgelig også en del af festen og kan se frem til julegaver. Det siger sig selv, at dette også inkluderer en masse musik, fordi andre kære gæster har annonceret sig selv: Julia Lindholm, Marc Marshall og Anna Maria Kaufmann bringer musikalske gaver. Ved den hyggelige kakkelovn udveksler gæsterne deres smukkeste juleminder og forkæler sig med de melodier, der har været en del af julen siden barndommen.

25 december

Foto: ZDF / Sandra Ludewig

Die Helene Fischer Show – Meine schönsten Momente

ZDF | Fredag 25.12.2020 | 20:15 – 23:15

1. juledag kan seerne forvente en specialudgave af “Helene Fischer Show”: Europas mest succesrige entertainer præsenterer sine personlige højdepunkter fra de sidste par år. Med uforglemmelige forestillinger, mange nationale og internationale gæstestjerner, spektakulær akrobatik og selvfølgelig en masse musik.

Foto: WDR/dpa/Bernd Wüstneck

Von Udo Jürgens bis Helene Fischer – Schlagerstars und ihre Hits

WDR | Fredag 25.12.2020 | 21:45 – 23:15

Udo Jürgens ‘karriere begynder i 1950’erne. Med “Merci Chérie” vandt han Grand Prix Eurovision i Luxembourg i 1966. Med sin død i 2014 sluttede hans karriere efter mere end 60 år på scenen. Samme år fejrede Helene Fischer sin store succes med sin sang “Atemlos”. Hun bliver et schlagerikon på et tidspunkt, hvor titler med tyske tekster dominerer hitparaderne. Publikum inviteres på en tidsrejse gennem historien om det tyske schlager – fra 50’erne til i dag – og minder os om stjerner og deres hits: Til Willi Schneider og “Man müsste noch mal zwanzig sein”, til Roy Black og “Ganz in Weiß” og til Wolfgang Petrys “Wahnsinn”.

26 december

Schlagerprinzessinnen

WDR | Lørdag 26.12.2020 | 00:45 – 01:30

Stjerner som Helene Fischer og Andrea Berg inspirerer masserne og fylder de store arenaer. Og selv de store i halvfjerdserne bliver pludselig kultfigurer. Mary Roos, Claudia Jung, Ireen Sheer og Nicole førte tidligere til en sensationer ved Grand Prix. I dag deltager disse kvinder igen i de store tv- og gallabegivenheder. Og det i en branche, der næsten opfandt ungdommens dille. En af ‘skaberne’ bag kulisserne er Kristina Bach: Hun satte Michelle og Jeanette Biedermann på karrieresporet og fejrer sin største succes i dag som komponisten af ​​Helene Fischer stedsegrønne “Atemlos”. Er stjernerne i den glitrende verden virkelig ægte og håndgribelige? Eller fortæller de os bare eventyr? Filmen viser, hvilke spilleregler stjernerne skal mestre, og hvad der er vigtigt, hvis en fængende sang skal blive et hit. Og hvad der kræves i dag for at hævde sig inden for det mandlige område af musikbranchen. Sammen med kunstnerne, producenterne, lederne og musikeksperter går filmen på jagt efter karriereopskriften – hemmeligheden bag succesen med “Schlagerprinzessinnen”.

Foto: HR/MDR/ORF/Interspot Film

Hansi Hinterseer – Tuxertal-Paradies in den Zillertaler Alpen

hr | Lørdag 26.12.2020 | 20:15 – 21:45

”Efter et besøg i Tannheimer Tal og en tur til den sydlige Steiermark vinrute er jeg denne gang på vej i mit hjemland, Tyrol. Sammen med Ustin vandrer jeg gennem Zillertal-alperne. Og selvom Tuxertal er næsten lige så kendt for mig som Kitzbühel-bjergene, er der stadig meget mere at opdage.” Er Hansis ord, og derudover bør mange musikalske gæster ikke mangle: Kastelruther Spatzen, Anita & Alexandra Hofmann, Zellberg Buam, Seeren, Beatrice Egli, Hofers, Zillertaler Schmiss og Claudia Jung kommer til Tuxertal med deres hits. Selvfølgelig vil Hansi også præsentere sine hits.

Das große Wunschkonzert – Winter und Romantik in Celle

Foto: NDR/Rainer Heller

NDR | Lørdag 26.12.2020 | 22:15 – 23:45

Lutz Ackermann inviterer dig til en vinterkoncert i Celle og har inviteret to specielle gæster: Hansi Hinterseer og Olaf Malolepski. Begge sangere er blandt de mest populære kunstnere i Tyskland og har taget meget tid til dette show og selvfølgelig medbragt deres smukkeste musiknumre. De to fortæller om deres lange karriere og overrasker publikum med personlige indtryk fra deres liv. Ud over turist højdepunkterne er der også meget musik. Mary Roos, Semino Rossi og André Rieu er i humør til jul.

Det skal du læse