Jürgen Milski: Han gik i seng med fan for penge!

Svært at tro, men for nøjagtig for 20 år siden kom første sæson af “Big Brother”! Og selv i dag er nogle af deltagerne fra 2000 stadig berømtheder: Sabrina Lange, Alex Jolig, Zlatko og naturligvis Jürgen Milski. Og i anledningen af jubilæet fortæller han åbent, hvad Big Brother fra dengang har gjort med hans liv.

Til BILD fortæller Jürgen åbent som aldrig før om tiden før og efter Big Brother. Faktisk deltog han kun for sjov; han endte med at blive i huset i 102 dage og endte på en andenplads. Efter dette ændrede alt sig! “Jeg havde ikke forventet hvor stor hypen omkring mig var. Så havde brug for en livvagt der fulgte mig døgnet rundt. Da jeg forsøgte, at svømme med min datter i et fribad i Køln, måtte livredderen blokkere et område med fladbånd til os. Der bemærkede jeg at mit normale liv var ødelagt”, fortæller Jürgen i dag til BILD.

“Jeg ville have mit gamle liv tilbage!”, indrømmer Jürgen i dag. Han ville ikke underskrive nogen kontrakter, han ville ikke være i det offentlige rum. Alligevel gav han efter og landede for penge i seng med en fan. Det hele var bare en reklame gimmick for et møbelhus og bragte Jürgen dengang 50.000 DM. Med dette lagde han grundstene for hans videre liv. I dag er han helt tilfreds med, hvad der er kommet siden!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse