Jürgen Milski: Græd hos tandlægen

Foto: Jürgen Milski / Tatiana Back

Jürgen Milski overlevede tumorchokket i begyndelsen af ​​året, men hans lidelseshistorie slutter ikke der. Nu måtte han gennemgå en langvarig behandling hos tandlægen – som bevægede Ballermann-stjernen til glædestårer. Til Schlager.de afslørede han, hvor lettet han er over proceduren, som i første omgang endda virkede håbløs!

Jürgen Milski må vise mod for huller, for flotte tænder er afgørende. Især som en berømthed vil du gerne give flot smil til dine fans fra scenen. For Jürgen Milski har dette imidlertid ikke været muligt i de sidste par måneder. Den sørgelige årsag: Ballermann -stjernen led af en kæbetumor, der skulle fjernes kirurgisk. Som et resultat af den kirurgiske procedure mistede den 57-årige desværre ikke kun et stykke kæbe, men også et par tænder. Ren horror Milski!

Jürgen Milski: Hjælp via omveje

”Jeg er totalt æstetiker.. Jeg dyrker meget sport, spiser sundt, ser hvad jeg har på og smiler meget. Ikke at have tænder tilbage var den absolutte rædsel for mig,” tilstår Milksi i et interview med Schlager.de.

Meget mere skræmmende for sangeren var dog besøget hos to tandlæger, når det kom til at korrigere tænderne med implantater.

”Jeg gik til to tandlæger, og begge sagde, at min knoglesubstans ville gøre det umuligt at placere implantater. Derefter gik jeg til mundkirurgen Dr. Dr. Philipp Scherer fra Klinik am Ring. Han sagde, at han kunne hjælpe mig,” sagde Jürgen Milski lettet i et interview.

Jürgen Milski: “Jeg er utilpas”

Det vil tage noget tid, før han kan smile op over begge ører igen. “Jeg vil nok være færdig med alt i foråret 2022,” fortsatte sangeren i samtalen. Indtil videre er implantaterne placeret i underkæben, som er vokset sammen i et par måneder og derefter skal tages ud igen, så de nye tænder kan finde deres rigtige plads.

Indtil da skal entertaineren knibe sine resterende tænder i ordets egentlige betydning. ”Det er jeg lidt utilpas med. Jeg kan lide at grine og meget. Men folk på sættet ved alt om det,” afslører Jürgen Milski. På grund af de nuværende huller i tænderne er han ekstremt hæmmet i denne henseende.

“Jeg har aftagelige proteser, men jeg kan ikke klare det,” indrømmer han i et interview. Men en ting bør opveje dens skrantende æstetik: Glæden ved hans helbred! ”Det var de værste tre dage i mit liv, hvor jeg ventede på diagnosen. Man ved med det samme, at der ikke er noget vigtigere end sundhed, ”siger den 57-årige. Amen!

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER