Jürgen Drews & hans Ramona: De redder hunde fra døden

Billede: Jürgen Drews Facebook

Han kan bare ikke undvære sin elskede musik: Jürgen Drews har genoptaget hans musik óg optræden, efter hans tarm kirurgi. “For mig er mit hjem og scenen mit rehab.”

Han viser også fuldt engagement i dyrevelfærd. Når der bliver spurgt om hund eller kat, er Drews familie enig: Hund! Ramona og Jürgen voksede begge op med hunde – også datter Joelina (23). Derfor er de firebenede venners velfærd meget vigtigt for dem …

Du har for nylig reddet en gravhund på Mallorca. Hvordan skete det så?

“Vi tog med vores kæreste Karin Gritzmacher til en aflivningsstation og så den søde gravhunde hvalp. Hvalpen blev hentet fra gaden. Vi fik ham ud, den var reddet og den fik også et navn. Hans navn er nu Rudi, og er i pleje hos Karin på Mallorca. Der er allerede tre aftagere – han vil helt sikkert få et hjem. ”

Var du, Ramona, så den drivkraft, der sagde til Jürgen, redder vi en hund i dag?

“Ja, det prøver vi altid, når vi er på Mallorca. Men vi forsøger også at gøre folk opmærksomme på det: “Se først i dyrehuse og især i aflivningsstationer, før du køber et dyr fra opdrætteren.” Der er også stamtavle og gode blandinger. Hvis du virkelig går gennem en aflivningsstation, gør det virkelig ondt. Og når du ser, hvordan de tigger. De siger alle: “Tag mig venligst, tak!”

Billede: Jürgen Drews Facebook

Hvor mange hunde har du, Ramona?

“Vi har tre hunde. Bestanden var fem gange. Vi har Maxi, det er en gadehund fra en rumænsk aflivningsstation. Dette er far til Gipsy og Bacci. Moderen Avel var en Bolonka tæve. De to er en blanding af Bolonka og rumænsk gadehunde. Maxi blev neutraliseret for sent, så det skete med afkom (griner). ”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse