Jürgen Drews: Disse stjerner er med til hans afskedsfest

Præcis en dag efter optagelsen af Florian Silbereisens 100. Feste-show blev det næste show allerede planlagt til den 22. oktober, som vil blive sendt i januar. I “Der große Schlagerabschied” vil Jürgen Drews officielt stå på scenen for sidste gang. Hvilke kolleger vil fejre det med ham endnu en gang? Under alle omstændigheder er de første stjerner nu blevet offentliggjort.

Afsked med Florian Silbereisen

I stedet for “Schlagerbooom” var der en dobbeltpakke i oktober. Mens “Das große Schlagerjubiläum” blev sendt kort efter optagelsen den 22. oktober, er udsendelsesdatoen for “Der große Schlagerabschied” først fastsat til den 14. januar 2023.

Begivenhederne i programmet vil sandsynligvis ikke kun være særligt tæt på værten Florian Silbereisen, fordi: Jürgen Drews går på scenen for allersidste gang! Det er klart, at mange af “kongen af Mallorcas” fans vil være til stede igen.

“Der große Schlagerabschied” med disse stjerner

Der er endnu ikke mange stjerner, der er officielle til pensionsfesten. Men Roland Kaiser, Maite Kelly, Ben Zucker, Thomas Anders og Mickie Krause, der kan overtage Jürgen Drews arv som “Kongen af Mallorca”, vil helt sikkert være med. Vil den ceremonielle kroning finde sted i showet?

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse