Jürgen Drews annoncerer den sidste koncert – Her finder den sted

Efter sin overraskende optræden i ZDF-Fernsehgarten i begyndelsen af ​​september nærmer Jürgen Drews sig afslutningen på sin karriere. Indtil videre lød det, som om kultsangeren kun ville lave et par tv-optrædener, men nu er det officielt: Der er stadig to allersidste livekoncerter. Vi fortæller dig alle detaljerne.

Jürgen Drews med en overraskende udmelding

Kun én udestående dato var allerede sikker: TV-farvel til Florian Silbereisens “Schlagerbooom”, som forventes at finde sted den 22. oktober. Det er meget muligt, at Jürgen Drews også optræder igen i “Ross Antony Show”.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Jürgen Drews (@juergen.drews)

Men nu er der en overraskelse: Jürgen Drews optræder også live igen! Som kongen af ​​Mallorca nu har annonceret i en Instagram-video, kan fans stadig se frem til to koncerter med ham. Med ordene “Opmærksomhed, opmærksomhed! En meget vigtig meddelelse til dig!« bebudede han den gode nyhed.

“Den 29. september og 6. oktober –Musikherbst am Wilden Kaiser i Ellmau. Der kan du se mig med band, hvis du vil”.

Jürgen Drews: DISSE stjerner er også i Ellmau

Som et farvel kan fansene se frem til endnu en koncertdobbeltpakke. Og det i en særlig hyggelig atmosfære og ægte afterski-flair i det populære turistområde ved Wilder Kaiser.

På Jürgen Drews to forestillingsdage optræder Melissa Naschenweng og Fantasy også. Både 29. september og 6. oktober falder på en torsdag. Mens flerdagesarrangementet officielt åbnes den 28. september, optræder Howard Carpendale, Sonia Liebing og Kerstin Ott de to fredage. Lørdag skaber Francine Jordi, Hansi Hinterseer og Nik P. en god stemning.

Det er dejligt, at “Onkel Jürgen” trods alt vil sige farvel til sine fans personligt, og at der er så mange ledsagere hos os.

Kilde: Schlager.de 

Det skal du læse