Juleaften med Carmen Nebel

Schlager fans, se her! Den 24 december vil Carmen Nebel igen med hendes “Heiligabend mit Carmen Nebel” gøre julen til noget specielt. Seerne kan se frem til et spændende og varieret show, som vil have et fyrværkeri af følelser. Nu er det gjort kendt hvilke stjerner der er med i år.

Disse stjerner vil sørge for glædelig jul

På denne særlige aften er det afgjort en musikalsk jul. Stjerner som Andy Borg, Nicole, André Rieu, Mary Roos, Anita Hegerland, Patrick Lindner, Björn Landberg, Jonas Gross, Il Volo, Marguess, Linda Hesse, Maria Voskania, Jonathan Zelter og Julia Lindholm vil være at høre i Camens juleshow. Men det er ikke alt. Ved “Heiligabend mit Carmen Nebel” vil der også være festlige indslag som tradition vist fra hele verden, som ønsker at forsøde fejringen af kærligheden.

En speciel gave giver Carmen Nebel til alle venner af klassisk underholdning. Den russiske stats Ballet Moskva danser scener fra Svanesøen af Tchaikovsky.

Lea Linster, Alfons Beck og Johann Lafer plejer med småkager, slik og andre søde ting, der er tilladt i juletiden og er populære.

Kilde: ZDF.de
Billeder af Maria Voskania og Linda Hesse Copyright Max Morath

Det skal du læse