Jan Smit er tilbage: Men fans er stadig bekymrede

Foto: jansmit.com / Robert Gort

Jan Smit har været trukket noget tilbage af sundhedsmæssige årsager. Nu vender han tilbage til arbejde og ser glad ud som altid. Der var stor bekymring blandt fans af Jan Smit og hans band KLUBBB3, da det i slutningen af sidste år blev kendt, at Jan havde fået betændelse på stemmebåndet.

Først var der en masse stilhed – koncerter måtte aflyses. Så kom der lidt fra Jan Smit, i det mindste intet kom ud til offentligheden. Der var endda dårlige rygter i den hollandske presse om en formodet udbrændthed af sangeren.

Men sidst rapporterede Jan Smit tilbage til fansen: For eksempel med et billede, der viser ham sammen med sin søn. I denne uge kom Jan bestemt tilbage på arbejde. Jan Smit startede forberedelserne til Eurovision Song Contest (ESC). I maj er han nemlig vært for det store internationale show, der finder sted i Rotterdam i 2020. Og hvad kræver det? Fejlfri engelsk, selvfølgelig. Derfor gik Jan Smit tilbage i skole denne uge.

Sammen med hans to kolleger Chantal og Edsilia gik de til generel grammatik og direkte til prøverne til moderering af ESC. I nogle videoer og billeder lader Jan Smit hans fans deltage i disse forberedelser og virker glad, som man kender ham.

https://www.facebook.com/jansmitcom/videos/780222799125322/

Hans fans er stadig bekymrede for KLUBBB3-sangeren: ”Jeg er så glad for, at du har det bedre! Men ikke ud i den overhalingsbanen endnu. Start med en plan! Brug nok tid på at blive frisk” skriver en tilhænger via Facebook.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse