Ja, det er kærlighed!

Denne nyhed slog ned som en bombe: Stefan Mross og Eva Luginger er et par! De to har kendt hinanden i lang tid, men hvad der er pikant er, at indtil for nylig var Luginger en nær ven af Mross’ ex Anna-Carina Woitschack. Nu er der endda kommet de første krammebilleder af de to turtelduer Mross og Luginger…

Eksklusive billeder i magasinet “Neue Woche” viser det:

Stefan Mross har fundet en ny kærlighed tre måneder efter sin pludselige separation fra hustruen Anna-Carina Woitschack. Eva Luginger er også schlagersangerinde og ikke fremmed i branchen. Billederne viser det nye par på en kærlighedsferie sammen i Egypten – de kysser, de krammer, de holder hinanden i hånden, de er lykkelige. I et interview med “Neue Woche” siger Eva: “Jeg kan ikke tro det endnu, jeg svæver på en lyserød sky”.

Stefan Mross og Eva Luginger har kendt hinanden i lang tid. “1.000 Mal berührt, 1.000 Mal ist nichts passiert”, det virker som om, at deres forhold er mere end bare en flirt. Stefan snakker også om sin nye pige i “Neue Woche”: “Hun fik mig ud af denne nedtur.” De talte i flere nætter i træk. Hun er simpelthen en kvinde, “som forstår mig”.

Eva Luginger: Anna-Carina Woitschacks kæreste

Eks-kone Anna-Carina Woitschack er, som “BILD” rapporterer”, ikke særlig begejstret for den nye forbindelse mellem de to. Selv om hun har været lykkeligt involveret med forsikringssælgeren Daniel siden november sidste år, var Eva Luginger og Anna-Carina i årevis meget tætte veninder, der regelmæssigt lagde billeder ud med hinanden, men siden er de helt forsvundet. En tidligere ansat hos Mross har bekræftet dette over for Schlager.de. Et tegn på, at Anna er skuffet over sin veninde?

Eva Luginger: Stadig gift?

Der er nok en anden, der ikke er særlig glad for dette forhold: Eva Lugingers mand. I 2017 havde hun sit drømmebryllup med Tassilo Joch. Det vides  dog i mellemtiden ikke, om de to stadig er gift. Schlager.de har bedt både Luginger og Mross selv om en udtalelse – uden held.

Mross er dog meget glad i “Neue Woche”: “Jeg er meget, meget glad for hende. Vi griner hele dagen lang”. Han er begejstret for hendes naturlighed, fordi hun “foretrækker at gå rundt barfodet frem for i pumps”. Der er vist nogen, der har taget grueligt fejl. Gudskelov, for Stefan siger: “Jeg er ikke en person, der ønsker at leve alene. Det er godt, at kærligheden har fundet mig. (…) Jeg kan ikke sige, hvor det fører hen. Men alt er godt nu.” Vi ønsker dem begge alt det bedste.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse