“Immer wieder sonntags”: Ekstra med Stefan Mross

Stefan Mross har endnu en optræden i denne sæson “Immer Wieder Sonntags” på Das Erste . Efter den sidste af i alt 14 live udsendelser i år, præsentere den populære Entertainer d. 3. september kl. 10 i “Immer Wieder Sonntags – Best of” de skønneste scener fra de forgangne måneder. Også i Best of udgaven på SWR underholdningsshow på Erste: Musik fra Semino Rossi, DJ ötzi og Maite Kelly, komedie fra Ingold Lück og Marco Rima ligesom publikums yngling som den “rød mikrofon” og meget mere.

Kilde: SWR/Wolfgang Breiteneicher

Fremtidige 16 live udgaver pr. sæson

I de sidste 14 live udsendelser, så gennemsnitlig 1,58 millioner seere med. Det svarer til en gennemsnitlig markedsandel på 15,8 procent. På grund af den store succes forhøjer ARD i år 2018 antallet af live udsendelser fra 14 til 16. Da vil “Immer Wieder Sonntags” og med et nyt scenen design være at se. Redaktionen af udsendelsen er ledet af Markus Ziemann, som ledes af underholdningschef Barbara Breidenbach.

Ti delt serie: “Die größten Hits aus ´Immer Wieder Sonntags” er også i planlægning: SWR Fernsehen viser et tilbageblik fra 10 år med Stefan Mross “Immer Wieder Sonntags”. Her kan seerne nok engang se de store hits og særlige øjeblikke fra det populære underholdningsprogram. Med er: Helene Fischer, Hansi Hinterseer, Andreas Gabalier, Semino Rossi og mange flere.

Se med søndag d. 3.9.2017 kl. 10:00

Kilde: SWR – Das Erste, übermittelt durch news aktuell

Det skal du læse