Ikke altid sådan en “Pæn pige”!

Foto: Adlmann Production / Christoph Hatheuer

For mange folkemusikfans er Melissa Naschenweng nummer et, især i smukke Østrig. Vi ved alle, at blondinen ser fantastisk ud! Men sådan har det ikke altid været… Melissa Naschenwengs sange bliver godt modtaget, især i Østrig!

Med sine sange fanger hun præcis det, der begejstrer hendes fans! Faktum er: Melissa voksede op på en gård, mellem traktorer og marker. Nu har den smukke blondine åbenlyst snakket om sin barndom i et interview. Frem for alt var det ydre udseende et stort problem. Melissa gav dyb indsigt, afslørede hemmeligheder, som hendes fans bestemt ikke havde forventet…

Ikke så ulig hendes far…

Den attraktive blondine afslører, at hendes forhold til hendes forældre er meget godt, selvom de gik fra hinanden, da hun kun var fire år gammel.

Der var tidspunkter, hvor hun lignede sin far meget: Fordi Melissa lignede en dreng, da hun var barn! “Jeg lignede en bua,” siger hun med en sexet dialekt. “Mine barndomsbilleder er låst hjemme for altid. Jeg sagde til min mor: ‘Hvad er der i vejen med dig?’” siger Melissa. “Jeg havde endda den samme frisure som far,” smilede hun.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse