Hvad skjuler han for sine fans?

Ross Antony overrasker sine fans gang på gang. Han stormede oprindeligt hitlisterne som sanger i “Popstars”-bandet “Bro’Sis”, blev senere junglekonge og drev i mellemtiden også et bed-and-breakfast i sit hjemland England. Nu har han et nyt, mystisk projekt i støbeskeen.

Hans fans bør huske den 20. marts. for så vil Antony afsløre mere om sit (stadig) hemmelige projekt. Og om han annoncerede via flere Stories på sin Instagram-profil, så bliver det helt sikkert noget stort. “Something big is coming…” står der skrevet på en sort baggrund. I øjeblikket er hans mor på besøg hos ham for at tage til CAKE & BAKE-messen i Dortmund i weekenden. Det er slet ikke så langt ude, da Antony for nylig har skabt en ny kollektion af krymmel kaldet “Superstreusel”. Han lancerede også sin egen hundesnack sammen med MERA Petfood for blot et par dage siden. Den ene udgivelse efter den anden! Det tyder på, at der også kan komme en ny produktlancering fra ham næste mandag.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Ross Antony (@rossantonycom)

Hans talenter og interesser er alsidige

Ross Antony er så alsidig som næppe nogen stjerne i den tyske showbusiness. Multitalentet har allerede sunget pop, schlager og i musicals. Han er vært for forskellige shows (bl.a. “The Ross Antony Show” på MDR), vandt den tredje sæson af “Ich bin ein Star – Holt mich hier raus” i 2008, drev sin egen bed-and-breakfast, udgav sin egen kogebog og forsøgte sig endda med havearbejde i programmet “Mission: Job Unknown”. Listen kan blive ved og ved! Nu kan hans fans glæde sig over et nyt projekt fra den britiskfødte skuespiller. Da han har udgivet både sin sprinkles-kollektion og den omtalte hundesnack i de sidste par uger, tyder alt på, at han måske lancerer noget spiseligt igen. Vi er spændte.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse