Helene send venligst Flori til lægen!

Alle knogler i hans krop gør ondt, hans næse løber, han hoster forfærdeligt. Florian Silbereisen er så syg, at datoer med hans band “KluBBB3” må aflyses. Det forrådte hans kammerat og “KluBBB3” -kollega Jan Smit. Du behøver ikke bekymre dig?

Det ikke er nogen hemmelighed, men Florian har et problem med læger. “Jeg ville aldrig ligge mig frivilligt under en kniv. Jeg kan ikke engang gå til lægen og få taget blod” indrømmer han nu. Og det er farligt! Ikke kun fordi man kan blive alvorligt syg, hvis man tager for let på en infektion, f.eks. ved farlig hjertemuskelbetændelse.

Far Franz havde lymfekræft

Far Franz Silbereisen led af lymfekræft for år siden. Så snart kræften blev besejret, var han igen i livsfare. “Jeg havde et hjerteanfald” siger han. “To endoproteser måtte indopereres!” Og Flori? Han ønsker ikke at gå til lægen på trods af dramaet. Kun én ting kan hjælpe: Et kraftord fra hans Helene Fischer. Hun skulle sende showmaster til en læge! Men det vil være svært: Sangeren er i øjeblikket på turné og kan ikke være sammen med ham …?

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse