Helene Fischer og Andrea Berg giver skønhedstips

Det er svært at tro, men vores tyske schlager stjerner har et super stressende job, de optager nye album, spiller koncerter og ser stadig godt ud. Selv om vores stjerners livsstil måske ofte er meget svært, bemærker man næppe de anstrengelser som de går igennem.

Helene Fischer satser på søvn

Helene Fischer er utvivlsomt den mest succesrige tyske pop schlager sanger. Med hendes nuværende album “Helene Fischer” er hun steget på hitlisterne. En udmattende tur i 2017 og 2018 vil afslutte hendes succesfulde men også stressende tid. Ikke desto mindre ser Helene altid godt ud. Men hvordan gør den smukke blonde det? Meget simpelt. Til “Auf einen Blick” fortalte Helene sine smukke konventionelle skønhedstips. “For mig tæller hvert minut af søvn!” For nok søvn er den bedste måde at genoplade batterierne og se frisk ud. Men hvis du ikke kommer i seng, hjælper det med en kølig øjengel: “Så jeg vågner op,” sagde hun. Lidt mere specielt er hendes tip, når det kommer til perfekte øjenbryn. For at opretholde den optimale form, sprayer sangeren hårspray på en øjenbrynsbørste og sætter forsigtigt sine øjenbryn. Færdig er en smuk og frisk udseende Helene Fischer. Selvfølgelig vil en stor make-up ledsages af en professionel makeup artist. Et glimt af hvordan make-up artisten giver Helene Fischer make-up til scenen, kan man se i denne korte “skønhed video”.

Andrea Berg er med sine 51 år også stadig i topform

Andrea Berg har også et par skønhedstips til hendes fans. Andrea fortæller at hendes skønhedsrecept er masser af frisk luft. Masser af træning og væk fra de hjemlige 4-vægge og det trives hun godt med, men ofte overvindes denne livsstil. Ofte har Andrea Berg i stressfulde turnetider, ingen mulighed for at tage på lange gåture. Men selv da har Andrea et godt alternativ: afbalanceret ernæring. Hvis du kun drikker champagne og spiser fastfood på turné, ender kroppen tilsvarende. Men Andrea Berg ser sjældent træt og udmattet ud. “Her og nu gør et glas vin ikke noget,” siger Andrea Berg, men alt med måde! Sandsynligvis det vigtigste skønhedstips, som Andrea Berg fortalte til “Blick”, lyder simpelt, men er det sværeste for mange mennesker: “Måske er det bedste skønhedstips at elske sig selv. Bare kig i spejlet og elsk det du ser”. “Et forslag om, som vi alle bør tage til os!

Kilde: Schlagerfieber.de

Det skal du læse