Helene Fischer går mig på nerverne!

Zoff blandt kolleger er også en del af den daglige forretning i showbusiness, hvor der erfaringsmæssigt er tale om en lidt mere rå omgangstone. Men måden, hvorpå Christian Anders langer ud mod Helene Fischer og Beatrice Egli, er klart under bæltet! Hvorfor slår Anders uærligt ud mod de to sangere?

Christian Anders, han driller Helene Fischer, for selvom Christian Anders var en megastjerne i 1970’erne, er hans storhedstid for længst forbi.

Det er så meget desto mere overraskende, hvor frækt han nu retter mod Helene Fischer! I et interview med magasinet “Freizeit Blitz” hånte han: “Helene Fischer går mig på nerverne. Helene Fischer er en snoet sangerinde, som jeg synes kunne synge bedre, hvis hun ikke var blevet misbrugt af sin sanglærer, jeg mener vokalt.” Hårde ord!

Men Anders driller endnu mere. I forbindelse med Helenes eneste koncert i Tyskland, der finder sted den 20. august i München og desværre endnu ikke er udsolgt, bliver han ved med at provokere: “Hvis du har problemer på grund af din turné, dine koncerter, hvis du har brug for penge, så kontakt mig. Jeg mener det seriøst, jeg kan hjælpe dig, Helene!”

Beatrice Egli bliver også fedt væk

Forhåbentlig preller alt dette af på Helene Fischer, for mens den 77-årige Anders tilsyneladende kæmper mod sin egen ubetydelighed, har hun domineret tyske schlager – og har været det i mange år. Men det må kollegaen Beatrice Egli også tage. Selvom hun er en “rigtig sød pige med karma og en positiv indstilling”, er hun også “overvægtig”.

Det er stadig uvist, om Beatrice vil kommentere dette, men emnet har brug for hendes stemme, for den kønne sangerinde har i nogen tid ført kampagne mod netop body shaming. Forhåbentlig vil den Beatrice offentligt modstå dette grimme smæk!

Til sidst står spørgsmålet tilbage, hvorfor langer Christian Anders så hårdt ud? Fordi han har brug for omtale? Det var i hvert fald, hvad han fik af mig med disse udtalelser…

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse