Hartmut Engler: “Ingen skal se, at jeg har ondt”

Billede: Pur web presse

Rampelyset er hans hjem. Her befinder han sig godt. Men Hartmut Engler (Forsanger i bandet PUR) kender også den mørke side af berømmelse. I et interview med DAS NEUE BLATT indrømmer han ærligt: “Ingen skal se, når jeg har det dårligt. Øjeblikket, hvor det ser sort ud, foretrækker jeg at være alene med mig selv. Jeg ønsker ikke at vise tårer. Ingen ønsker at se mig sådan. Jeg er en entertainer. ”

Succesen, som Hartmut Engler elsker så meget, fik ham næsten ned med nakken i 2008. Den populære musiker drømte for meget, og fik en depression. “Jeg troede altid, jeg kunne klare alt. Så pludselig mister du din ro, du vil ikke stå op om morgenen, du drikker for meget, du kan ikke få dit liv under kontrol. ” Men han rejste sig igen, fik terapi og kom stærkere tilbage fra sin krise.

Ikke desto mindre kender Hartmut Engler sine svagheder: “Jeg er dybest set en pessimist,” fortsætter han i et interview med os. “Ofte går jeg ud fra det værste. Men heldigvis har jeg altid lidt håb i mig.

Håbet trækker Hartmut Engler fra sit liv som musiker: “Jeg har at gøre med så mange mennesker, som giver mig positive energier tilbage. Dette er mit livseleksir: At absorbere de positive energier omkring mig!

Og nu har han brug for meget af det igen. Fordi PUR bare måtte annullere en stort koncert. Sangeren kæmper efter sin diskus operation med langsigtede konsekvenser. Der var problemer med sårheling under rehabilitering, og lægerne har derfor givet ham et forbud mod at rejse og optræde for tiden.

Vi ønsker ham god bedring.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse