Bekymring over PUR-frontmand Hartmut Engler: fans bemærkede det med det samme

De er blandt de mest succesfulde musikere i Tyskland. Der er altid fuldt hus til deres koncerter, og deres festlige hitmix er et must på enhver festival: Vi taler selvfølgelig om bandet “PUR”. Med sange som “Abenteuerland”, “Lena” og “Ein graues Haar” har schwaberne skabt hits til evig tid. Alligevel er fansene nu meget bekymrede. Årsagen er frontmand Hartmut Englers helbred.

Den 62-årige lider af slidgigt i begge knæ. Han sagde til Bild i denne uge: “Jeg har haft diagnosen i lang tid og har lige haft et rædselsår med hensyn til mit helbred. Det indebar mange smerter, en knæoperation med hospitalsophold og mange restriktioner. At gå blev til tider en tortur for mig, især at gå på trapper.”

Fans lider med PUR-sanger Hartmut Engler

Det er smerter, som fansene tilsyneladende allerede har bemærket. “Ja, det lagde jeg mærke til ved fanshowet! Alt det bedste for fremtiden, og vi ses på turné,” skrev en følger til et opslag, som “PUR” offentliggjorde på deres Instagram-side.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af PUR (@pur_band)

Andre kender smerten og sympatiserer med Engler. “God bedring, lidelsesfælle. Jeg har også kæmpet med knæproblemer i næsten to år”, er et eksempel. Eller: “Kære Hartmut, jeg ønsker dig god bedring. Desværre er knæproblemer meget smertefulde.” Så vi kan kun håbe, at Engler passer godt på sig selv og er i stand til at spille mange flere koncerter. Eller som sangeren selv så fint udtrykker det: “Heldigvis synger jeg ikke med mine knæ.”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse