Har straffesagen alligevel konsekvenser for hans musikshow?

Stefan Mross blev sidste år idømt en bøde på grund af et skænderi på et hotel i Leipzig, og derfor har han nu en officiel straffeattest. Stefan forklarede til “Bild”, hvad der præcist skete: En ung mand kaldte først sangeren for en “Schlagerfuzzi” og en “playback-kunstner” under en middag på en restaurant. Da han fulgte efter Stefan Mross til hans hotelværelse og fortsatte med at fornærme ham, sprang sikringerne hos Stefan, og han greb manden i kraven på hans skjorte. Han tilkaldte straks politiet, som ankom til stedet kort efter. Manden bevidnede derefter, at “jeg havde slået ham“, ifølge Stefan Mross.

Spørgsmålet om et strakspåbud er endnu ikke af bordet

Mange fans var chokerede over hændelsen og frygtede, at Stefan Mross som følge heraf kunne miste sit job som “Immer wieder sonntags”-vært. Men SWR bekræftede over for RTL, at den pågældende hændelse var en “privat sag”. “Stefan Mross vil være vært for dette års sæson af “Immer wieder sonntags” fra den 7. maj 2023 og frem”, sagde en talskvinde for tv-stationen.

Man skal dog huske: På nuværende tidspunkt ville en ændring i casten sandsynligvis være fatal for tv-stationen – programmet starter trods alt om få uger. Og hvad vil der så ske bagefter? En talskvinde for SWR sagde til “Bild”, at spørgsmålet om Stefan Mross’ straffeattest langt fra er afsluttet: “Vi er i samtaler med Stefan Mross med det formål at afklare fakta og baggrunden sammen.” Så det vil fortsat være spændende at se, hvad der kommer ud i sidste ende.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse