Hansi Hinterseer til Dansktop Prisen 2019

I aften er der stort Dansk show i Jyske Bank Boxen i Herning, og til manges glæde så er Hansi Hinterseer med og optræder. Vi var med hele aften.

Hansi var munter og godt humør da han ankom. Han skulle lige forbi et par interviews, inden der blev tid til at få taget billeder af pressen. Der var fans som gerne ville have taget et billede med Hansi, det var dog ikke tid til, for der var travlt på løberen som i dagens anledning ikke var rød, men gylden.

Showet startede, og vi skulle igennem en masse Dansktop-musik og prisoverrækkelsen, inden at Hansi indtog scenen. Han gav tre numre af de ældre, for der er jo ikke kommet noget nyt album fra Hansi af, siden 2017.

Fotograf Søren Lamberth. Copyright: Aller Media

Under hans sidste nummer, gik han ned blandt de udvalgte som sad nærmest scenen, men han gik ogå helt frem de mange fans som var trukket helt frem. Her var der de sædvanlige blomster og andre gaver, nogle enkelte hurtige selfies, inden han hastig smuttede tilbage til scenen.

Lige så humørfyldt som han ankom, lige så forlod han scenen og dermed denne aften.

5
Deltag i debatten

2 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
  Subscribe  
nyeste ældeste mest bedømte
Giv besked ved
Hanne

Hold da helt kæft for noget crab at skrive. Kunne I dog ikke have betalt en dansk voksen for det? Der er dumpekarakter for det danske, der sikkert kan gøres bedre i 4. klasse!

Jesper Lorentsen den går ikke ikke lige ham

Troels Veliganio Dyreborg hehe ok så må Arne Nielsen med

Jesper Lorentsen du passer bare dit musik selv

Troels Veliganio Dyreborg eller er Heine Andersen og møller