Hansi Hinterseer: Premiere i Frühlingshowet

Efter en kold vinter i Tyskland inviterer studievært Andrea Kiewel indtaste de bedste topkunstnere i pop og pop scenen i Gran Canaria. Med forårshowet i aften den 14 April 2013 kl 11 her til formiddag på ZDF, hilser Andrea Kiewl foråret velkommen med musik og underholdning.

Anita-Alexandra-Hofmann

Mødested er det maleriske Maspalomas , med de berømte klitter. Die Frühlingsshows går i år under mottoet “Fit in den Frühling”. At dette er også de kulinariske lækkerier af stjerne og tv-kokken Nelson Müller, hvor han beviser med sine lækre opskrifter fra køkkenet, lækre opskrifter af kanariske retter eller en komplet menu fra grillen. Udover god og sund mad, går det er ikke uden motion: Fitness ekspert “Deflef D! Soost” introducerer seerne for de nyeste trends og praksis og opfordres til at deltage.

Hansi-Hinterseer

Frühlingsshows har en premiere da folkemusik stjerne Hansi Hinterseer også deltager. Direkte fra Kitzbühel synger folkemusik stjernen på øen “Insel des ewigen Frühlings” (øen med det evige forår) og skulle få det til at rocke sammen med sine kolleger Matthias Reim, Ella Endlich, Johnny Logan og Anita og Alexandra Hofmann scene. Nick Howard, Mia Diekow og Blue und Ewig til at præsentere de unge stjerner på den musikalske scene.

Ella-Endlich

Kilde: Schlagerportal.com

Det skal du læse