Hansi Hinterseer ked af det: Hans døtre blev mobbet på grund af ham

Hansi Hinterseer – Hans musik og hans jordnære væremåde har bragt østrigeren til tops. Men hans succes har også sine bagsider, som kritik, misundelse og latterliggørelse er en del af det hele. Men at hans døtre bliver mobbet på grund af deres far, går for vidt.

Bjergene er hans hjem. Næppe nogen anden schlagerstjerne er så meget forbundet med den maleriske alpeverden som Hansi Hinterseer. Hans mange film og sange om sit hjemland får hans fans til at drømme om den uspolerede bjergverden.

Hansi Hinterseer: Hans datter sladrer om ham

Det, der kan lyde utroligt smukt for schlagerfans, kan udløse latterliggørelse og ondskab fra andre mennesker. Schlager er trods alt en musikstil, som ikke altid falder i massernes smag. Hansis døtre, Jessica og Laura, blev også konfronteret med dette problem i deres ungdom. I et interview med “BILD” sagde sidstnævnte, at deres tid i skolen ikke altid var let.

“Misundelse og blasfemi”

“Min søster Jessica og jeg voksede også op med misundelse og drillerier om min fars musik. Vi hørte ofte dumme kommentarer fra klassekammerater og lærere,” afslørede Laura, som i øvrigt blev en mindre stjerne i Hinterseers film. Alligevel er den 34-årige nok sin berømte fars største fan. Hun har tilsyneladende aldrig været interesseret i kritikken fra sine klassekammerater. Hun siger stolt til “BILD”: “Jeg kan synge med på hver eneste af hans mere end 300 sange, og jeg er helt vild med det.” En udtalelse, der ganske enkelt gør Hansi Hinterseer stolt.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse