Hansi Hinterseer & hustru Romana: Sådan holder de kærligheden frisk

Hansi Hinterseer har været en berømt stjerne i folkemusikken siden 1990’erne. Men det er ikke kun hans fans, der beundrer ham – også hans kone Romana støtter sin Hansi på alle områder af livet. Romantikken mellem de to er heller ikke slut.

Manden fra Kitzbühel kan altid regne med støtte fra sin familie. Hansi Hinterseer giftede sig i 1986 med sin kone Romana. De to døtre Jessica og Laura gjorde kærlighedslykken perfekt. Hinterseerne er en rigtig modelfamilie: kriser, skænderier, offentlige stridigheder, forklaring af fejl, hos Hansi Hinterseer og hans tre “Dirndln”, som han kaldte dem i forbindelse med en prisuddeling, hersker der ren harmoni! Parret kan altid stole på hinanden, også når det kommer til romantik. Romana afslørede for nylig i et interview med “SuperIllu”, at hun regelmæssigt skriver kærlighedsbreve til hendes Hansi. “Jeg skriver, fordi jeg kan gøre min mand glad. At fans også tager imod disse sange på den måde og finder sig selv i dem, er endnu smukkere.” Det blev til et helt album – mere personligt bliver det ikke.

I øvrigt: Mens Romana åbenbart skriver lange breve til sin Hansi, foretrækker folkemusikkongen ordene “kortfattethed er livets krydderi”. Han foretrækker at uddele små sedler med ordene “Jeg elsker dig” rundt omkring i huset. Men hansi kan huske et særligt brev i “SuperIllu”-interviewet: “Da vi mødtes, og jeg var professionel skiløber i Amerika, skrev jeg et brev til hende i Schweiz kun med hjerter. Hvert brev bestod af flere hjerter.” Derefter klistrede han det hele på en papkasse og sendte det af sted. Den dag i dag har dette brev en æresplads hos de to…. Brevet har stadig en æresplads iden dag  dag.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x