Hans mor har brug for ham nu!

Foto: SWR/Wolfgang Breiteneicher

Tragedien slipper ikke moderator Stefan Mross: En skør stalker skød hans moster Helga Ingrid († 76) og hans kusine Helga († 50) iskoldt i foråret. Efter dobbeltmordet er familien vokset tættere sammen. Hans mor har især brug for ham nu!

Stefans tanker kredser om den forfærdelige blodige handling – og hvor dårlig hans mor har haft det siden hendes søster og nieces død. Folkemusikeren er meget bekymret. Sammen med sin kone Anna-Carina tager han sig kærligt af den 80-årige. “Vi er sammen med hende så ofte som muligt. Den sidste tid har været dårlig for hende – derfor er det vigtigt, at jeg er der for hende.” Sammen kan de sørge over deres kære, give hinanden trøst og opmuntre hinanden.

Selv juleaften lod Stefan ikke sin mor være alene med sin sorg. Han og Anna-Carina holdte den sammen med hende. “Der var pølser med kartoffelsalat og mors lækre vaniljehalvmåner.” Men han har ikke lyst til at give gaver. “Jeg vil bare bruge tid med de mennesker, jeg elsker. Og at vi alle holder os sunde. Jeg har ikke brug for mere.”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse