Hans mest pinlige liveoptræden

Foto: ZDF / Sascha Bauman – Jürgen Drews

Jürgen Drews er gammel i gårde i musikbranchen, som ikke længere kan være ked af det. Eller kan han? Jürgen kommer formentlig til at grine af et helt særligt uheld ved en koncert i mange år fremover.

I sin podcast fortalte Jürgen Drews sidst om en koncert, der samtidig kunne høres i radioen. Da uforudsete ting altid sker live, ville den selvudråbte konge af Mallorca sikre sig med en halv afspilnings-cd. Men på trods af denne geniale idé, var der fejl under forestillingen. Teknologien ville ikke spille med. Før den sidste sang, vil lydteknikeren stoppe cd’en.

Efter en kort pause ønskede Jürgen Drews at belønne sine fans med “irgendwann, irgendwo, irgendwie” som ekstranummer. Dette ekstranummer blev dog ikke lavet, fordi teknikeren ikke spillede titlen.

“Det vil jeg aldrig glemme i mit liv. Hvordan jeg svedte blod og vand på scenen,” forklarede den 76-årige i sit sidste podcast-afsnit. “Du venter på titlen, og den kommer ikke.”

Til sidst lå skyldfølelsen hos ham selv. Efter showet og en diskussion med lydteknikeren viste det sig, at Jürgen Drews ikke engang havde spillet den sang, han ledte efter på cd’en. Jürgen løste situationen på scenen relativt galant og pakkede ganske enkelt sin stedsegrønne “Ein Bett im Kornfeld” ud igen.

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse