Hans kone har brystkræft

Foto: Hans-Jörg Haas

Denne nyhed chokerede den schlagerverden. Olaf der Flippers kone, Sonja, har brystkræft. Olaf taler åbent og ærligt om sin kones tilstand, som også kæmper med en anden sygdom.

“Jeg er meget bekymret for min kone. Men vi forbliver optimistiske, min kone er utrolig stærk. Vi holder sammen som en familie, «siger Olaf Malolepski til » BILD «. Ifølge rapporten har hans elskede Sonja brystkræft. Det siges, at begge sider er berørt.

Olaf the Flipper: “Der var komplikationer”

Sonja siges ikke at have kunne tåle kemoterapi særlig godt. ”Der var komplikationer. Hun er nu på klinikken og skal igennem forskellige undersøgelser« siger Olaf. Som “BILD” skriver, har Olafs kone i flere år lidt af det såkaldte “Cushing syndrom”. Et overskud af hormoner fører til en overdreven koncentration af cortisol i blodet. Muskelsvagheder og modtagelighed for infektion er konsekvenserne af denne sygdom.

Olaf & Sonja har været gift i 50 år og i år fejrede de deres 50 -års bryllupsdag. Du kan være sikker på, at Olaf ikke vil forlade sin kones side i disse svære dage.

Vi ønsker Sonja alt det bedste!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse