Hård kur

Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Semino Rossi overbeviste for nylig i Florian Silbereisens show “Schlagerchallenge.2021” med sin flotte præstation. Men han har slæbt på en hård hemmelighed i flere uger.

Semino Rossi er nok en af ​​de største stjerner i den Tyske Schlager. Han er født i Argentina og har haft en række nummer et album i sin karriere. Men langt væk fra musikken kæmper sangeren med et stort problem. Semino meddeler den radikale kamp mod sine corona-kilo.

Semino Rossi vælger intervallefaste.

Der skal være 16 timer mellem det sidste måltid den foregående dag og det første måltid på dagen. Han må spise normalt i de resterende otte timer af dagen. Tre kilo mangler stadig

Semino har arbejdet med denne foranstaltning i et stykke tid – der er stadig et par uger endnu, afslører han til “Schlager.de”. Han har tabt sig imponerende tolv kilo. Skulle han tabe yderligere tre kilo, så har Semino nået sit mål.

Hvad er der på popstjernens menu?

”Jeg prøver hovedsageligt at spise sund mad. Salat, frugt og mad med lavt indhold af kulhydrater, “forklarer han til” Schlager.de” om sin slanke menu.

Det var en vanskelig start, men denne radikale tilbagetrækning er en stor udfordring for Semino Rossi. Til “Meine Schlagerwelt” siger han: “Den første uge var meget vanskelig, fordi kroppen har forskellige vaner. Men med tiden normaliseres det lidt, og du mister langsomt din sult.

Jeg anbefaler det stærkt. Jeg drak meget vand og spiste en meget sund kost.” Men du kan være sikker på, at hans fans elsker Semino – uanset om han har for meget eller for lidt kilo på ribbenene.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse