Gode ​​og dårlige nyheder til hans fans

Foto: Ralph Larmann © Red Rooster Musikproduktion GmbH

Dårlige nyheder for Peter Maffay-fans: Den planlagte tour må igen udskydes. Det ville endelig være sket i februar. Peter henvendte sig til sine fans via Facebook i en personlig video og havde også positive nyheder…

Peter Maffay lovede, at alle muligheder ville blive overvejet. Touren blev også truet med aflysning. Tidligere måtte Ben Zucker og Maite Kelly tage dette svære skridt. Men kultsangeren er stridbar i videoen: “…at give op er ikke en mulighed for os, især på grund af jeres utrolige fællesskab, som har været med os i 2 år nu. Vi kan ikke vente med endelig at kunne spille for dig igen, så snart det er sikkert at gøre det igen. Vi gør alt, hvad der står i vores magt for at opnå dette.”

Peter Maffay med et smart træk

På Facebook opfordrede han sine fans: “Men de seneste resultater gør os håbefulde for en normalisering i foråret, og vi er derfor optimistiske om, at vi endelig kan spille catch-up-koncerterne i sommeren 2022.” Det skulle nu starte den 21. august 2022 i Regensburg.

Tourfinalen er planlagt til den 13. september i Hannover. Så der er en tour midt på sommeren, hvilket er ret usædvanligt. August er normalt tidspunktet for open air shows. Dermed bruger Peter Maffay taktisk, hvad der formentlig er den sidste ledige halkapacitet for trods alt at kunne gennemføre opvisningen. Vi krydser fingre for, at det endelig lykkes til sommer.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse