Giovanni Zarrella: Mamma Mia! Han er en rigtig mors dreng!

Foto: ZDF/Tim Knop

Åh! Giovanni Zarrella forklarer, hvor meget hans mor har indflydelse på hans liv. De smiler glad, hun lægger kærligt armene om entertaineren! Det er meget klart: Giovanni Zarrella (43) og hans mor har et meget tæt og intimt forhold! Når han er vært, sidder mor Clementina (63) på første række! Og bagefter kan hun også kritisere kraftigt. Ord, som Giovanni accepterer, fordi han indrømmer: “Mamma Mia, jeg er en rigtig mors dreng!”

Da halvitalieneren blev set ved premieren på sit eget “Giovanni Zarrella Show” på ZDF, roste mor lidt, men hun klagede også: ”Håret er anderledes. Giovanni, dit hår er for langt. Det ser uforskammet ud, gør det kortere igen!”

Ikke det eneste, hans mor kan lide at blande sig i. Faren til to fik virkelig problemer, da han fejrede enorme succeser med bandet “Bro’Sis” i begyndelsen af ​​2000’erne og brugte for mange penge: ”Hun ventede på mig derhjemme med et kreditkortopgørelse og holdt mig et foredrag, jeg aldrig havde set før. Ved du faktisk, hvor længe jeg og din far skal arbejde i pizzeriaet for at gøre dette, Giovanni? Skam dig!’“ Men skideballen var en lektion for ham!

Selv når det kommer til kærlighed, havde mor altid en mening, hun var altid den første til at lære hans nye venner at kende og var hurtig til at bedømme dem. Giovannis nuværende kone Jana-Ina (44) blev også sendt til hans mor: ”Da jeg introducerede Jana Ina for 17 år siden, sagde hun bagefter til mig: ‘Det er en fantastisk kvinde! Tag hende og gør alt for at sikre, at hun bliver hos dig!’” Giovanni fulgte dette råd – og er stadig utroligt lykkeligt gift med den tidligere model. Mamma Zarrella har normalt også ret …!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse