Gæstestjerne i “Starmania 22”

Melissa Naschenweng er en af ​​de mest succesrige sangere i Østrig og rocker hver scene. Hun er også inspiration for yngre stjerner. Nu vælges hun endda selv et ungt talent som gæstedommer i det østrigske show “Starmania 22″…

Som det nu officielt er blevet annonceret af ORF, optræder Melissa Naschenweng fredag ​​den 1. april som gæstedommer ved “Starmania 22”. Der støtter hun kollegerne Lili Paul-Roncalli og Josh. I castingshowet skal årets top 10-kandidater overbevise juryen om deres talent.

Melissa er begejstret for den nye udfordring: “At være jurymedlem er en helt ny opgave for mig, som jeg virkelig ser frem til! Med kandidaterne vil jeg fokusere på den samlede pakke. Selvom jeg er fra Schlager-området, tror jeg stadig på, at jeg udmærket ved, hvad der er nødvendigt for også at få succes på andre områder! “Starmania” er det perfekte springbræt, og jeg er spændt på at være en del af det!”

Foto: ORF/adlmann promotion GmbH/Christoph Hatheuer.

Og hun kan selv se frem til en stor præmie.

For for nylig løb afstemningen om årets Amadeus Austrian Music Award. Melissa e nomineret i kategorien “Schlager/Folkemusik” og kunne i år sikre sig den eftertragtede pris for tredje gang i træk. Prisoverrækkelsen finder sted den 29. april i Volkstheater i Wien.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse