Fuldtræffer! Die Dorfrocker lander viral Hit

 

Kilde: Dorfrocker Presse

En sang for kult træneren Jupp Heynckes. Die „Dorfrocker“ er unge, funky og succesrige – og de elsker fodbold.

De tre Franken – Markus, Tobias og Philipp Thomann fra 900-Seelen-Dorf Kirchaich bei Bamberg er sympatiske, ikke kun for deres landdistrikter og deres kærlighed til popschlager, men er også lidenskabelige fodboldfans.

Det er logisk, at man dedikere en hymne til dette emne. Og det kommer så godt som et velplaceret hjørnespark. Deres nyligt uploadede indslag til Facebook-sang “Jupp ist der beste Mann” blev indenfor nogle få dag, udviklet til et viral hit. Et klip, som ikke kun hver bayerske burde have set.

https://www.facebook.com/dorfrocker/videos/2013913338623701/

Den ekstraordinære træner og den bayerske fodboldklubs kærlige hilsen er blevet liket over 280.000 gange.

Jupp Heynckes (72) vandt med Bayern det eneste tredobbelte (mesterskab, cup og Champions League sejr) i den succesrige klubs historie.

Landsby Rockerne er nok helt overrasket over denne enorme succes! Og er i øjeblikket nok de hotteste i den tyske musikscene.

Deres syng med nummer “Dorfkind” er overalt en rigtig ørehænger, og den hvem der har oplevet et show af landsbyens rockere og deres band live, ved præcis: at disse fyre simpelthen er i humør til at lave musik og have det sjovt med deres fans.

Med hendes nuværende album “Heimat.Land.Liebe.” som landede i TOP10 af de tyske albumoversigter – for anden gang i træk!

Kilde: Dorfrocker Presse

Med over 1.000 shows i Tyskland og i udlandet, mere end 100 tv-udsendelser og mere end 30 egne fanklubber, har landsbyens rockere nået toppen.

Kilde: Stadlpost.at

[product_category per_page=”12″ columns=”4″ orderby=”” order=”” category=”dorfrocker”]

Det skal du læse