Dorfrocker: Sorg over deres bedstemor

Foto: Dorfrocker.de

Dorfrockers er kendt for deres gode humør og deres muntre musik, men nu har Thomann-brødrene Philipp, Tobias og Markus ikke lyst til at grine: Deres bedstemor Hanna døde sidste fredag. Årsagen: Ensomhed gennem Corona!

Som “BILD” rapporterer, døde Hanna i en alder af 92 år på et plejehjem sidste fredag. Hendes børnebørn, Dorfrockers er i dyb sorg. I interviewet sagde sangeren Tobias: ”Ensomheden generede hende, det ødelagde hendes hjerte.Vi har ikke haft lov til at besøge hende i syv uger på grund af det regeringspålagte forbud mod besøg.”

Et hårdt slag, fordi Philipp, Tobias og Markus regelmæssigt besøgte deres bedstemor i hjemmet. Så det ser ud til at være klart: Hanna døde af et ensomt hjerte. Det gør ondt at læse sådanne meddelelser. Især da det strenge forbud mod at besøge kun lige var lempet under Corona-krisen.

Die Dorfrocker havde en sidste gave til bedstemor, hun fik lov til at se sine drenge igen: Hun ledsagede sine børnebørn på morsdag for at optræde på “Immer wieder sonntags”.

Der præsenterede drengene deres nye single “Oma Hanna”, som de endda dedikerede til hende og som blev frigivet samme dag som Hanna døde.

I “BILD” -interviewet sagde Markus: “Hun så optræden, var glad. Det var sidste gang, hun så os.” Kort tid senere lukkede hun øjnene for evigt.

Vi ønsker hele familien meget styrke.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse