Bedrageri og vildledning: Pensionistpar lægger sag an mod Stefan Mross

Stærke anklager mod »Immer wieder sonntags«-værten Stefan Mross som påstås at have bedraget et pensionistpar. Ifølge Bild købte Alfonz F. (75) og hans kone Bettina (62) angiveligt Stefan Mross hus i Markt Windorf (Bayern) i sommeren 2023.

Men den 48-årige siges at have skjult vigtige fakta under salget. I stedet for den annoncerede luksusejendom fik parret angiveligt et hus fyldt med konstruktionsfejl.

Mross siges at have »løjet bevidst« over for parret

Ifølge rapporten købte pensionistparret villaen for 835.000 euro. »Vi var dumme nok til at betale ham,« siger parret til avisen. Mareridtet begyndte med den første elregning. Elsystemet var åbenbart defekt.

Parret blev faktureret 3.649 euro – for tre måneder! »Mross løj bevidst for os om systemets funktionalitet og eludgifterne«, siger Alfons. »Hvis vi havde vidst det på forhånd, ville vi ikke have købt det. For vi har ikke råd til disse el-omkostninger.«

»Vi føler os meget snydt af denne person!«

Forsøget på at reparere elsystemet resulterede også i vandskader til en samlet værdi af 10.000 euro. I mellemtiden skulle listen over fejl og mangler være steget til 30 punkter, herunder et defekt afløb i køkkenet, manglende isolering i annekset og en ødelagt cirkulationspumpe i kedelhuset. »Vi føler os meget snydt af denne person!«

Stefan Mross skal også have afvist at diskutere en mindelig løsning på skaderne. De ældre har nu anmeldt programlederen for bedrageri og vildledning.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse