For mange fans den logiske konklusion

Siden sidste fredag har det været en trist vished: Anna-Carina Woitschack og Stefan Mross går fremover hver til sit – i hvert fald privat. Det, der begyndte så romantisk, endte overraskende og ret hurtigt, men i livet går tingene ofte anderledes, end man tror. Mange fans spekulerer nu på, hvad der nu vil ske med de to, og om de vil fejre slutningen på deres kærlighed på en stor måde. De har trods alt levet af det store show lige fra starten.

Stefan Mross og Anna-Carina Woitschack: Stort opgør med Florian Silbereisen?

Vi husker: Den 30. november 2019 friede Stefan Mross i Florian Silbereisens “Adventsfest der 100.000 Lichter” til sin Anna-Carina Woitschack, foran et millionpublikum. Hvad kunne hun gøre andet end at sige “ja”? I juni 2020 sagde de to “Ja” i Silbereisens show “Schlagerlovestory.2020” – igen foran et millionpublikum.

I deres skilsmisse erklæring, som Stefan Mross og Anna-Carina Woitschack har stjålet fra Nazan Eckes, beder de begge om at man “afholder sig fra yderligere spekulationer for at beskytte vores privatliv”. Det driver mange fans til vanvid, fordi de vil have sandheden. På den ene side kan man jo ikke bade sig i opmærksomhed, når der er noget at sælge – og på den anden side trække sig tilbage, når det ikke længere går godt.

En kvinde opsummerer det ved at skrive: “At trække hele sit liv ind i offentlighedens søgelys, men så pludselig brokker man sig. Der kunne ikke være nok berømmelse ved brylluppet …” Der er også nogen, der stiller det vigtige spørgsmål: “Bliver skilsmissen så også sendt på tv?”

På Instagram lufter fansene deres vrede

Da både Stefan og Anna udsendte kommentar under erklæringen på Instagram, kommenterer både fans og ikke-fans under andre opslag. Stefan Mross siger blandt andet: ”Det var forventeligt allerede inden det såkaldte drømmebryllup. Han er ikke en person til et langsigtet forhold, det hele var bare for at vise” eller “Sådan hykleri…annoncere og markedsføre sit forhold og ægteskab selv på tv og i medierne og så klynke, når der ikke er så store overskrifter…hyklerisk”. Mens en fan nævner, at det er rart, at de to – angiveligt – stadig kommer så godt ud af det efter bruddet, bemærker en anden iagttager: “Det er foreløbig nok stadig påkrævet af kontrakterne, som stadig vil være gældende i nogen tid…”

Skjult, men klart budskab fra Anna-Carina Woitschack

Blandt de mange kommentarer er der også en sigende tilbagemelding fra Anna selv. For når nogen skriver: “Endelig adskillelsen. Vi har set, hvordan I har lidt. Nu har du en god fremtid, kære Anna …” kommenterer den 30-årige med en emoji med bedende hænder. Dette bruges ofte til at udtrykke taknemmelighed.

Så bekræfter musikeren her gennem blomsten, at hun virkelig har lidt i de sidste måneder? Det er meget muligt … Men hvad bliver der nu af Anna-Carina Woitschack? Mens han er sikker på at være vært af “Immer wieder sonntags” 2023, er hendes job stadig skrevet i stjernerne. Foreløbig vil de optræde sammen og vil sandsynligvis fortsat holde et lige ansigt …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse