For få musikprogrammer! Giovanni Zarrella kritiserer den tyske tv-industri

Giovanni syntes at kritikken i, at der er for mange schlagershows på tv, er ganske uberettiget. Hvis Giovanni Zarrella havde sin vilje, kunne der ikke være nok! For for bare et par år siden kunne musikere præsentere deres sange i utallige formater. Desværre er det i dag noget anderledes.

Giovanni Zarella tager et klart standpunkt

“Personligt synes jeg, at der ikke kan være nok shows, hvor musik præsenteres, for der er alt for få af dem i disse dage,” sagde Giovanni i et interview med “Ippen.Media”. Da han fra 2001 til 2006 var medlem af bandet Bro’Sis, kunne soloartister og bands gå til Stefan Raab eller “Harald Schmidt Show”. Der var også programmer på tv som „The Dome“, „Die Bravo Super Show“ eller „Top of the Pops“. “Du kunne gå til et musikshow hver dag!”, siger han.

Han mener: ”Desværre findes ingen af ​​dem længere i dag. Så jeg forstår ikke kritikken. Jeg er glad for enhver gæst, der ønsker at præsentere sin musik, uanset om vedkomne er nybegynder eller superstjerne. Hvis det er en stor kunstner, ville jeg ikke have noget imod at se ham et andet sted et par uger før eller efter.” Giovanni Zarrella, der engang gerne ville have været en Backstreet Boy, tager ikke helt fejl i sit udsagn. For ved siden af ​​„Immer wieder sonntags“, „ZDF-Fernsehgarten“ og programmerne af Florian Silbereisen er der få muligheder for sangere at præsentere deres sange. Især nytilkomne har det så meget desto sværere i dag.

Giovanni Zarrella: “Jeg vil ikke klamre mig til en bestemt genre af musik”

I hans eget “Giovanni Zarrella Show”, som han har præsenteret regelmæssigt på ZDF siden september 2021, er det vigtigt for ham at vise “en farverig blanding af forskellige genre”. Og efter hans mening er det lykkedes indtil videre: “Vi havde gæster som Michael Bublé, Wincent Weiss, Max Giesinger, Sonja Liebing, Roland Kaiser eller Al Bano.” Det betyder nationale og internationale stjerner. At folk hverken bryder sig om ham, hans musik eller schlager i det hele taget, generer ham overhovedet ikke, som han siger: “Folk, der udfører en kunst, viger altid for kritik – og det er også helt i orden!”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse