Flytter til München?

Siden hans store succesafsked i januar har der været stille omkring Jürgen Drews. Kult-sangeren er gået på sin velfortjente pension og nyder nu livet med sin Ramona. Drømmeparret bor efter sigende i det rolige Münsterland, men er en flytning nært forestående?

Er Jürgen Drews på vej sydpå?

Endnu engang er det datteren Joelina, der snakker om Drews-familiens liv. Den 27-årige afslørede over for RTL, at hendes forældre måske snart flytter til Starnberg, ikke langt fra München. “De vil sandsynligvis gerne flytte permanent”, beretter hun. Det er præcis der, hvor Joelina bor med sin kæreste Adrian. Intet er igang endnu, men der er flere grunde til at tro det.

En tilføjelse til Drews-familien?

Den ene grund er hendes fars helbredssituation – den anden er dog meget sødere: “Vi tænker selvfølgelig også lidt på fremtiden, og på et tidspunkt skal vi planlægge en familie, og så ville det være dejligt, hvis vi var alle sammen”, afslører Joelina Drews. Det lyder som et meget idyllisk billede – den tidligere schlagerstjerne har nu tid nok til en eventuel familieforøgelse.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse