Florian Silbereisen, Andrea Kiewel & Stefan Mross: Nerverne er uden på tøjet!

Foto: MDR/ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Mister de alt nu? I næsten 20 år har Andrea Kiewel (55), Stefan Mross (44) og Florian Silbereisen (39) været en integreret del af tysk tv som moderatorer. Men nu er nerverne på højkant. De tre underholdere trues – de kan miste alt. Hvem skal ryste – hvem får endnu en chance?

Florian Silbereisen var den første, der blev ramt. Han blev virkelig sendt ud på sidelinjen. Efter adskillige kritik fra seerne om, at hans show var for ensformigt, blev han vraget. En erstatning blev hurtigt fundet, nu træder Kim Fisher (51) og Peter Imhof (47) ind for Flori – de vil være vært for Floris show MDR Schlagersommer i fremtiden. Er det kun begyndelsen? Stakkels Florian, først er han uheldig i kærlighed – og nu mister han lykken på arbejdet.

Billede: ZDF – Sascha Baumann

Andrea Kiewel er allerede bekymret …

Kollegaen Andrea Kiewel er også bekymret. Fans opfordrer Aktenzeichen-XY-præsentator Rudi Cerne (61) til at overtage ZDF-Fernsehgarten! Præsentanten støttede Kiwi i et show og blev hurtigt publikums favorit. I modsætning til Kiewel virkede Cerne seriøs, og læste ikke fra modereringskortene, som Andrea gør. Da han allerede er under kontrakt med den samme tv-station, ville det nu kun være et lille skridt – med stor effekt.

Foto: SWR

Stefan Mross står over for konkurrence inden for sine egne rækker …

Ligesom Kiwi lader Stefan Mross sig tage cepteret ud af hånden. Nemlig fra hans smukke kone. Først for nylig bragte han Anna-Carina Woitschack (27) til sin scene om søndagen igen som præsentator. En fatal fejltagelse. I “hans stue” var der endda meget flirten. Sanger Manuel (23) var fuld af ros. Og virkelig: Anna-Carina stjal showet fra sin mand. Så det er meget muligt, at hun nu vil have mere – og Stefan bliver nødt til at trække sig tilbage …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse