Far sagde sit job op for hendes skyld

Hun er Østrigs hotteste musikeksport: Melissa Naschenweng (i øjeblikket på “Bergbauerntour”) måtte desværre for nylig klare sin elskede bedstefars død, og det midt under turnéen… Nu har hun i et interview fortalt om, hvor vigtig familien er for hende, og at hendes far endda sagde sit job op for hendes skyld.

Når man er ung og tror på en drøm, tvivler man nogle gange på sig selv. Det er også tilfældet med schlagerstjernen og den firedobbelte Amadeus Award-vinder Melissa Naschenweng:

“Jeg har siddet i bilen med min far igen og igen og igen og sagt: Jeg kan bare ikke gøre det, jeg kan ikke optræde et sted hver anden dag. Jeg kan ikke gøre det fysisk, jeg kan ikke gøre det konditionelt”, sagde Melissa i et interview med Ö3-værten Tom Walek.

Disse mænd er en stor støtte for hende

Men støtten fra hendes familie hjælper hende den dag i dag til at fjerne al tvivl. Især hendes far og bedstefar har altid stået bag hende. Hendes far havde endda sagt sit job op for at køre sin Melissa fra koncert til koncert. Det er ægte faderlig kærlighed!

Hendes bedstefar har også altid støttet hende: “Jeg producerede min første cd med min bedstefars første sparebog – som faktisk var til mit kørekort og min bil. Jeg var i tårer, da jeg lukkede den bog og tænkte for mig selv: ‘Jeg beder dig, at det her en dag vil betale sig’.”

Det vides ikke, om Melissa nu har et kørekort, men hun har optrådt som support for Helene Fischer og vundet Amadeus Music Award hele fire gange. Det synes vi har været det hele værd…

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse