Eric Philippi – “Wer weiß denn sowas?”: Når han bliver spurgt om musik, ved han ikke NOGET

Schager-sangeren Eric Philippi som gættende gæst i “Wer weiß den sowas?” (Hvem ved det?). Det gjorde Philippi bestemt ikke, selvom det handlede om et musikspørgsmål …

Men det var et slag(er) i nakken: Tirsdag aften ser Tyskland det populære gætteprogram “Wer weiß den sowas?” på tv-kanalen Ersten. Om bord: Michelles hjerteknuser Eric Philippi. Hans holdkaptajn: Bernhard Hoëcker. Til det første spørgsmål, som showets vært Kai Pflaume stiller holdet, vælger duoen kategorien “Hits”.

Eric Philippi kan trods alt synge og spille trompet på samme tid

Når alt kommer til alt, er det sikkert at antage, at Philippi er en mand af faget. Han beviste jo for nylig på Florian Silbereisens “Schlagerbooom”-scene, at han kan synge og spille trompet på samme tid … Spørgsmålet og svarmulighederne:

Hvorfor holdt sangeren Jack White oprindeligt riffet* til hittet “Seven Nation Army” under lås og slå i flere år? 

A: Han ville ikke spille det før sin datters syvende fødselsdag.
B: Han ville ikke udgive et fodboldhit til VM i fodbold i 2002.
C: Han drømte om at bruge den som kendingsmelodi til “James Bond”.

For nylig havde jeg lidt at gøre med sangen

Eric Philippi så faktisk ud til at have en chance, da han straks sang melodien til det legendariske band “The White Stripes” globale hit. Philippi: “Den anden dag havde jeg noget med sangen at gøre, og så måtte jeg klikke mig igennem internettet. Og jeg lagde mærke til, at mange stadioner spillede den, især i amerikansk fodbold.”

Og så gik gættekatastrofen sin gang. Han udelukkede svar C. Bond-musik er “mere mystisk og større”. Hoëcker bekræfter Philippi: “Jeg ville bare stole på dine instinkter.” Du beslutter dig for svar B: Han ville ikke udgive et fodboldhit til VM i fodbold i 2002.

Og han tog helt fejl! Svar C var korrekt. Selv en tidligere showpraktikant ville have vidst det. “tv total” Elton alias Alexander Duszat, som var på modstanderholdet, ville have givet det rigtige svar, viste det sig. Memo til Michelle: Måske det klassiske quizspil “Trivial Pursuit” ville være noget for hendes elskede under juletræet …

Kilde: Schlager.de

  • – (“Riffet” er en karakteristisk og fremtrædende kort række af toner eller akkorder, der gentages (evt. med pauser mellem gentagelserne). Betegnelsen benyttes alene inden for rytmisk musik.)

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x