Er hans turné aflyst?

Stefan Mross-fans er skuffede: Endnu en gang er datoerne for hans “Immer wieder Schlager”-turné blevet aflyst. Udskudt, siger de, men fans frygter nu: Kan turnéen være på randen af aflysning?

I de seneste uger har Mross ikke så meget skabt overskrifter på grund af sin musik som på grund af sit privatliv. Fra bruddet med Anna-Carina Woitschack til det nye skandaløse forhold med Eva Luginger – det kunne bestemt være bedre. Nu er der også dårlige nyheder rent professionelt, hvilket især gør fansene kede af det. De sidste marts/april datoer for “Immer wieder Schlager”-turnéen er blevet delvist aflyst, og turnéen starter først i september 2023 med Fellbach som premiere by. Dette er ikke den første aflysning, da koncertrækken oprindeligt skulle have startet i januar.

Først januar/februar, så marts/april og nu til dels 2024.

Hvorfor de sidste datoer i marts/april blev aflyst og til dels endda udskudt til næste år, vides ikke officielt. Fans i Osterholz-Scharmbeck, Aurich og Cloppenburg må vente til 2024 for at se deres yndlingsstjerner live. Seks byer, der skulle have været spillet i april, er blevet helt aflyst. Som koncertbureauet meddelte, kan billetkøbere returnere deres billetter på de respektive bestillingskontorer.

Oprindeligt blev koncertturnéen, som skulle finde sted for første gang, annonceret i stor stil af Mross, fans var i fyr og flamme, i mellemtiden er der snarere skuffelse. En bruger på Mross’ Facebook-kanal kommenterede efter den første udsættelse: “Og fordi de er sååå professionelle, bliver de første datoer allerede nu udsat. Vi har billetter til februar, og nu skal vi vente til oktober, og det er virkelig tvivlsomt, om Anna-Carina Woitschack er med (…)”. Ud over Mross’ eks skal G.G. Anderson og Michael Fischer også optræde. Men nu de mange aflysninger! Pikant: I april flyver Mross sammen med andre schlager-kolleger til Mexico til “Die Nacht des Deutschen Schlagers”.

Mross rejser til Mexico i april

Nogle af datoerne på “Immer wieder Schlager”-turnéen skulle også være faldet i dette tidsrum. Der er ingen tegn på, at datoerne for “Immer wieder Schlager”-turneen skulle være blevet udsat i forbindelse med Mexico-turen. Desuden er Mross’ engagement i Mexico et velgørenhedsprojekt, hvis indtægter skal anvendes til støtte for “Fly & Help”-fonden (uddannelsesstøtte til børn i udviklingslande). En yderst ærefuld opgave for Stefan Mross.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse