Er drømmekvinde fundet?

Foto: Carsten Klick | Electrola

Andreas Gabalier er en af ​​de mest populære singlemænd, der går næsten ikke en uge uden spekulationer om hans kærlighedsliv. Men nu fyrer Volks Rock’n’Rolleren op under rygtegryden ved at poste en tvetydig historie på Instagram.

Andreas Gabalier smelter jævnligt adskillige kvinders hjerter. Mange vil gerne tættere på østrigeren, især da han officielt har været single i noget tid nu. Men har en ny kvinde allerede vundet hans hjerte? En Instagram-historie skabte nu vilde spekulationer blandt hans fans. Faktisk viser hun kun Andreas Gabalier, der laver mad. Men der er en del rejer, der syder i hans pande …

Har Andreas Gabalier en date?

Så kan det være, at han forbereder et måltid til sig selv og sin date? Der er også en sang, der oversættes som “Verden er intet uden en kvinde”. Vi finder ikke ud af, om Andreas Gabalier selv spiste den store portion, eller om han virkelig havde besøg. Måske tilbragte han bare en afslappende aften med sine venner.

Andreas Gabalier har været single i to år

Faktum er: I seks år var han lykkeligt i et forhold med programlederen Silvia Schneider, for to år siden gik drømmeparret fra hinanden. Andreas Gabalier har været single siden da. Intet usædvanligt efter så langt et forhold, at han foreløbig er alene. Vi er sikre på, at folkets rock’n’rollere snart vil give hans hjerter igen eller måske allerede har gjort.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse